Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért nem húzódik le a gyalogos?

Miért nem húzódik le a gyalogos?

Figyelt kérdés
Bicajjal mentem, egy járdás ösvényen akartam keresztülmenni. Látom hogy jön szembe a gyalogos és nem húzódna le az istennek se. Majdnem elestem mert le kellett térni a járdáról. Erre utánaordítom neki hogy húzódj már le bmg. Erre ő meg visszaszól hogy ez egy járda ne bicajozz. B+, járda oké de nem lehetne benne annyi hogy félrehúzódik egy kicsit? Ez ilyen jellem kérdése nem? Én ilyenkor félrehúzódok sőt elengedem mert semmibe nem kerül.

nov. 12. 13:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/135 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem lenne szabad emberek közé menni.
nov. 12. 15:47
 12/135 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az úttesten. Ahogy szabályos. Óvónő meg anyukád nem magyarázta el, hol a helye a biciklinek?
nov. 12. 15:48
 13/135 A kérdező kommentje:
Mi? Hol láttok fő utakon biciklivel közlekedő embereket?
nov. 12. 15:50
 14/135 A kérdező kommentje:
Vagy többsávos utakon. Azért elég merész lenne bringával bemenni egy négysávos főútra. :D ne hülyéskedjetek már velem.
nov. 12. 15:51
 15/135 anonim ***** válasza:
87%
#10 Igen, a barom biciklis közlekedjen a sok barom autós között - ahogy te idézted. Az úttesten is normálisan kellene közlekedni és akkor nem csapnának el. Ismerni kellene a Kreszt, a világítás nem dísznek van és akkor minimális az esélye hogy elcsapnak.
nov. 12. 15:52
 16/135 A kérdező kommentje:
Annyit hagy írjak már meg mert látom nagyon azt a tökfejű gyalogost véditek. Ez egy járdázott ösvény és ezen az ösvényen tudsz a KisJóska utcából átjjutni a Nagyferi utcába. Ha nem ezen az ösvényen mész akkor egy qrva nagy kerülőt kellene megtegyél hozzá. Tehát ti ebben a szituban gondolom tennétek egy qrva nagy kerülőt és nem azon a járdán tennétek meg a távot. Okés értelek titeket.
nov. 12. 16:00
 17/135 anonim ***** válasza:
89%
Aki annyira járdán akar haladni az inkább húzza meg magát, ne még neki álljon feljebb. Ez a fő probléma.
nov. 12. 16:00
 18/135 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bré az hogy "járdázott ösvény"? Most akkor az járda vagy úttest csak betonozva/térkövezve? Azt csak el tudod dönteni hogy melyik....
nov. 12. 16:01
 19/135 anonim ***** válasza:
79%
"hagy írjak" magyarul sem tudsz, mégis neked áll feljebb? Mi van, bevezették a cigánygettóba a Vodafone-t?
nov. 12. 16:03
 20/135 anonim ***** válasza:
100%
19. Többsávos főösvény járdával. Hát mit nem értesz ezen?
nov. 12. 16:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!