Káposzta savanyítás - Gyakori kérdések
Talált kulcsszavak:
Talált kérdések:
Ilyen ecet nélküli erjesztéses savanyítással mint ahogy a kovászos uborkát meg a savanyú káposztát készítik, milyen zöldségeket lehet még savanyítani?
Ételek, italok » Egyéb kérdések
Ételek, italok » Egyéb kérdések
6
Az enyhe idő miatt a savanyú káposzta el kezdett forrni.Hogyan állíthatom meg ezt a folyamatot borkősavval?Mennyit és hogyan kell adagolni hozzá a savat?
Ételek, italok » Konyhai praktikák
Ételek, italok » Konyhai praktikák
1
A káposzta savanyításkor, hagymát, fokhagymát szoktatok bele tenni?
Ételek, italok » Konyhai praktikák
Ételek, italok » Konyhai praktikák
7
A bornyúsodás azt jelenti:filmréteg a savanyú káposzta tetején!Kaptam 1 jó választ:valószínű a sok só miatt.Milyen hőmérsékletben érdemes tartani forráskor a savanyú káposztát?
Ételek, italok » Élelmiszerek
Ételek, italok » Élelmiszerek
8
Mitől bornyúsodik be a forrásban lévő savanyú káposzta teteje?Milyen az ideális hőmérséklet a forráshoz?
Ételek, italok » Élelmiszerek
Ételek, italok » Élelmiszerek
3
Van egy 30literes káposzta savanyító szlovák cserépedényem. azt vettem észre, hogy a fenekén a porusok között kigyöngyözik a káposztalé.
Hogyan lehet megszüntetni...
Ételek, italok » Élelmiszerek
Ételek, italok » Élelmiszerek
1
A savanyításhoz milyen fajta só lenne jó? A Himalája só pl. oké? Vagy a jódozott, és a másik a finom só, amiben valami cianid féle van tapadásgátlónak? Vagy minddel lehet csinálni?
Ételek, italok » Konyhai praktikák
Ételek, italok » Konyhai praktikák
8
Budapest XX ker. -ben tartósítószer, és adalékmentes, hagyományos savanyítással készült savanyú káposztát (és más savanyúságot) keresek - lehetőleg nem 3000 Ft / kg...
Ételek, italok » Élelmiszerek
Ételek, italok » Élelmiszerek
7
Miért a kamrában a hidegben savanyították a káposztát nagyanyáink? Az alacsonyabb hőmérséklet miatt hosszabb idő alatt készül el.
Ételek, italok » Konyhai praktikák
Ételek, italok » Konyhai praktikák
6
Ha a fermentálásnál tejsav keletkezik szénhidrátból, és már nincs több „átalakítani való” szénhidrát, akkor miért jó a bélflórának a savanyított káposzta? Hisz a...
Egészség » Betegségek
Egészség » Betegségek
1
Káposzta savanyításból kimaradt (nem fért már bele a hordóba) előre legyalult káposztával mit kezdjek?
Ételek, italok » Konyhai praktikák
Ételek, italok » Konyhai praktikák
8
Nektek sem szokott sikerülni a szlovák cserépedénybe télire savanyítani káposztát?
Ételek, italok » Élelmiszerek
Ételek, italok » Élelmiszerek
4
Savanyításhoz a káposztát milyen vastagságra kell gyalulni? Milyen vastagság az ideális és milyen tartomány az ami még jó?
Ételek, italok » Konyhai praktikák
Ételek, italok » Konyhai praktikák
2
Káposztát savanyítok, de nem tudom mikor van kész. Mikor tehetem be a hideg kamrába?
Ételek, italok » Konyhai praktikák
Ételek, italok » Konyhai praktikák
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!