Ha a fermentálásnál tejsav keletkezik szénhidrátból, és már nincs több „átalakítani való” szénhidrát, akkor miért jó a bélflórának a savanyított káposzta? Hisz a benne lévő átalakult tejsav nem táplálék, hanem végtermék a számukra.
Figyelt kérdés
#gomba #szénhidrát #káposzta #baktérium #bélflóra #táplálék #tejsav #erjedés #savanyítás #fermentálás
2018. dec. 7. 20:22
2/3 A kérdező kommentje:
Ha tetszik, ha nem, ez még nem magyarázza meg a kérdést. Az oké, hogy C vitamin a szervezetnek, meg az is oké, hogy a hasznos baktériumok pótlódnak a bélben. De nem látom még mindig, hogy miért probiotikum is. Már nincs benne táplálék a bélbaktériumoknak.
2018. dec. 9. 02:08
3/3 A kérdező kommentje:
A probiotikum helyett prebiotikumot akartam írni, mielőtt valaki elkezdené...
2018. dec. 9. 02:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!