Igaz-e az, hogy a CUKORBETEGSÉG GYÓGYÍTHATÓ, drasztikus szénhidrátmentes diétával, -GYÓGYSZEREK, INZULIN NÉLKÜL?
Eddig is hallottam erről különböző helyeken néha, most pedig a "Paleoguru" legújabb könyvében olvastam el az erről szolo fejezetet.Nekem teljesen hitelesnek tűnik, hiszen mégiscsak egy szénhidrát-anyagcsere zavarról van szó, aminek a legkézenfekvőbb/legbiztonságosabb gyógymódja a szénhidrátok drasztikus lecsökkentése kéne hogy legyen, nem?{A hivatalos ajánlás szerint viszont kicsit szerényen és több részre osztva,de ehetnek nyugodtan szénhidrátot,kb.55%-os arányban!!!}
Tehát:A valódi kérdésem az, hogy a dokumentált gyógyulások/+a józan ész/hogy nem késztetik arra mondjuk az újságírókat(médiát), hogy foglalkozzanak ezzel a fontos üggyel?
Vagy:Hol vannak A JÓÉRZÉSŰ ORVOSOK, akik hallatják a hangjukat ezzel kapcsolatban? Hiszen egy igencsak fajsúlyos társadalmi ügyről van szó, minden 10.ember cukorbeteg, óriási terhet jelent ez a betegség(és a helytelen kezelés) az egész társadalom számára.
Tényleg teljes képtelenség az még mindig,a mai demokrácia, SZÓLÁSSZABADSÁG mellett is, hogy a "szent orvosokat"/mainstream orvosi vezetést/ valaki-sőt akàr többen is-kritizálni merjék és követeljék a kezelési protokollok megváltoztatását?(Persze Sz.Gáboron kívül, aki egyelőre sajnos egy "magányos harcos")
Nem.
A cukorbetegség (az 1-es típusú) autoimmun betegség, és jelenleg nem gyógyítható.
Ha esetleg nem tudnád, hogy 1-es és 2-es típusú cukorbetegség is létezik, illetve hogy mi köztük a különbség, akkor először annak járj utána.
Ez szerinted kulturális kérdés, vagy egészségi?
NAGYON nem mindegy!
Kedves chtt!
Nekem tetszett a válaszod.
Kár hogy a lényegre te sem tudtál válaszolni:
Tényleg minden orvos a gyogyszer-kartell bábja?
Semmit sem lehet tenni?
Hol vannak az újságírók?
Kedves 7-es!
Sajnos nem mindenki tudja, hiszen az orvosok nem hangsúlyozzák a diéta fontosságát.>>>
Miért nem érdekel senkit az, hogy az orvos MILYEN TANÁCSOT AD!(Jót vagy rosszat?)
Ha szigorúbbak lennének, valószínűleg többen diétáznának! Hiszen ők az "atyaúristen" kaszt.
"Hiszen ők az "atyaúristen" kaszt"
Kérdező!
Pontosan mi a bajod az orvosokkal?
Azt ugye tudod, hogy egy autoimmun betegséget NEM lehet diétával gyógyítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!