Mi a helyzet a férfiak drasztikus romló nemzőképességével?
Kb. 20 éve olvastam erről először, és azóta is folyamatosan felbukkan ez a kérdés, és még senki nem cáfolta. Most ez a cikk azt mondja, hogy 20 év alatt 50 (!) %-kal csökkent az átlagos spermiumszám, és a minőség is nagyban romlott, ezt az érintett nemzetközi szervezetek is visszaigazolják. Elméleti szakemberek és spermabankosok egyaránt kongatják a vészharangot. Ha ez így van, miért nem foglalkozik ezzel senki? Nincs ez olyan fontos ügy, mint a H1N1?
Vezessük be az utcai mindenki-mindenkivel dugást.
Amúgy szerintem a természet így védekezik a túlnépesedés ellen.
Egyébként mit vársz? A legtöbb férfi naphosszat ül egy irodában, ami önmagában is káros, és semmi tesztoszteron-termelő tevékenységet nem végez. A lányok meg egyre "válogatósabbak".
De az is lehet, hogy a feminista-mozgalomnak köszönhetjük.
Nem hiszem, hogy a Föld direkt fojtogatja a spermiumjaim nyakát. A kevés mozgással járó életmód mellett a stressz és a környezetszennyezés (mérgek, stb.) is felelős lehet.
A tényről hallottam, de nem ismerem pl. hogy van-e nagyobb földrajzi, etnikai, akármilyen különbség, stb, abból kiderülhet az ok.
Pl. Afrikában nincs ilyen veszély tudtommal.
Bocs, drasztikusan-t akartam írni.
Az első ötletben benne lennék, és az is igaz, hogy ez a mai irodai életmód elég lankasztó, és ennek is köze lehet a problémához. Bár elsősorban bizonyos vegyszereknek tulajdonítják, azt hiszem.
Nem arra gondoltam, hogy máshol a médiában nem foglalkoztak ezzel, én is hallottam több helyen, de én inkább azt hiányolom, hogy a politikusok vagy mondjuk a WHO miért nem reagálnak. Hogy mit lehetne tenni? Hát mondjuk alaposabban kivizsgálni az ügyet, és csökkenteni, kivonni az érintett vegyi anyagokat, vagy ilyesmi.
Első vagyok.
Hozzátenném még azt, hogy állítólag a legtöbb nagyváros vize tele van női hormonokkal, amiket a közszolgáltatás nem tud kiszűrni.
Lehet következtetni.
Ja és nézzétek meg a mai "divatos" fiúkat! Rózsaszín póló, napszemüveg, lábborotválás, szolárium, hajvasalás und so weiter. Arról nem is beszélve, hogy egyre többen nyálaskodnak meg beszélnek állandóan a nagy érzéseikről. Van, aki a profiljára kiírja "poénból", hogy I'm a gay. Mert az a menő. Persze ők a jövő férfiideálja. Ha nektek ez kell hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!