A környezetetekben élők közül a férfiak, vagy a nők a hazudósabbak?
Ismerek egy nagyon hazudós nőt, de az már beteges.
De a felmérések szerint a férfiak többet hazudnak, de ezt nem tudom neked bebizonyítani :D
Nagyrészt csak megérzés alapján tudom, hazudik-e. Mivel csak kollégák, messziről jött ember meg azt mond, amit akar...
Közvetlen közelemben inkább férfiak dolgoznak döntő többségben. Valszeg ők lódítanak többet, de mivel ők vannak 80% arányban a nőkkel szemben...
Viszont azt bizton állíthatom, a nők a legálszentebbek és bennük lehet legkevésbé megbízni.
Munkahelyemen főleg a nők. Viszont az okok is mások. Nálunk a férfiak két esetben hazudnak: ha valami kellemetlen dolgot el akarnak tusolni, vagy ha ki akarnak deríteni valamit (pl. "Ja, én erről semmit sem tudok...")
A nők viszont pusztán egymás közötti szemétkedésből is hazudoznak, hamis pletykákat terjesztenek.
21/F
15:13
Az a "kedves" ismerősöm erre rácáfolna. Hidd el, sajnos a férfiak között is vannak ilyenek, bár tény, hogy kevesebb az olyan, akire a tipikus szarkeverés lenne a jellemző. Ráadásul ez az ismerősöm egy idő után már el is hiszi a hazugságait... :/ Én még ennyire rosszindulatú emberrel nem találkoztam.
Tök mind1 szerinted ki hazudik jobban, az nem jelenti azt, hogy úgy is van, csak hogy te arra a következtetésre jutottál.
De ha már a kérdést feltetted, gondolkozz el azon, hogy kik tudják jobban színlelni a hazudást, és ennek függvényében mérlegelj szerintem :))))
*színlelni, hogy igazat mondanak
Bocsika, elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!