Mit gondoltok erről fiúk/férfiak lányok/nők?
Akkor elmondom h miért nem hiszem. Egyrészt a szexológus megölné az oldal lényegét. Erre vannak más oldalak. Másrészt amikor valaki konkrét adatra vagy ismert információra kérdez rá (véd-e a gyógyszer, lehetek-e terhes ha a számba spriccelt egy elefánt) akkor lehet, hogy lesznek hülye válaszok de biztosan többen is lesznek akik helyesbítik a buta választ.
A maradék kérdés pedig - és ez az ahol vita szokott kirobbanni - nem ilyen tény adat hanem véleményekről szól ahol a szexológus véleménye lof@szt se ér. "Szerethetem-e a barátnőmet ha az izgat fel, hogy más keféli? Gond lenne-e ha 2 évvel idősebb nővel járok?" Ezek olyan dolgok ahol a szexológus mondhat véleményt, de a szava nem több mint egy vélemény.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:55
Lehet, erre van a lefele kéz meg a behajtani tilos tábla jobbra.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:57
A lefele kéz csak leszavaz, amivel csak egyszerűen a százalékot húzom lefelé, a behajtani tilos tábla pedig igen, a moderátorok felé való jelentés, viszont ha nem sértik meg a szabályokat, a mod-ok nem törlik a választ. Viszont lehetnek úgymond egészségtelen válaszok, amivel lehet, hogy más kárt tesz magában, ha megcsinálja, miközben az oldal szabályait nem szegi meg, mert úgy írja le.
Érted már, hogy mire gondolok?
ma 20:14
én értem miről beszélsz, ezért is tettem fel a kérdést. remélhetőleg a másik válaszolót is sikerül "meggyőzni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!