A férfiak nagy része miért nem szereti a macskákat?
Én pedig abba a nagyon kis részébe tartozom aki imádja őket.
http://www.youtube.com/watch?v=oNS6SUe-kGc
aaaaaaawwww :)
Imádom őket, mint a kutyákat is. A sors iróniája, hogy allergiás vagyok az állati szőrre...
20/F
1. rossz kategóriában vagy:)
2. nem is tudom miért nem szeretem.... mert nem!
nahh erre én is kíváncsi lennék :D amúgy sztem valami kisebbségérzés miatt... ha megfigyelted a filmekben is a negatív hősnek van macskája általában ...a negatív hősnek aki erős,elég sok önbizalommal rendelkezik, nem kell hogy még az állatkája is felnézzen rá stb...nemtudom lehet e ezt így érteni...nameg a macska az olyan állat amelyik a saját feje után megy , nem nyal be a gazdájának, önálló, nem úgy mint egy kutya pl...sztem azok a pasik akik nem szeretik a macskákat azok ugyanígy vannak a barátnőkérdéssel is..Nem szeretik ha a barátnőjük okosabb náluk , nem lehet neki megmondani h mit csináljon , azt várják h a barátnőjük felnézzen rájuk...pont mint egy kutya.
És ha megfigyeled , azok a férfiak akik nem szeretik a macskákat azok általában a kisméretü kutyákat sem szeretik, többek között azért mert "egy kutya legyen nagy és erős, hogy néznének rám az emberek ha egy szőnyegcirkálóval mutatkoznék?" ...magyarul nincs elég önbizalmuk...ennyi
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!