A férfiak nagy része miért nem szereti a macskákat?
Az én barátom azért nem szerette őket, mert azt mondta, hogy csak akkor bújnak oda meg akkor kedveskednek, ha éhesek. Azt mondta a kutyák sokkal okosabbak, önzetlenebbek.
Aztán összebarátkozott a 2 macskámmal és most már más a véleménye. :D
én is szeretem a macskákat
19/f
kutya: az ember ételt, otthont ad nekem, kényeztet, biztosan ő az Isten!
macska: az ember ételt, otthont ad nekem, kényeztet, biztosan én vagyok az Isten!
semmirekellő, qrvalelkű, önző jószágok, az a baj, azért meg külön fel tudnám őket koncolni, hogy előszeretettel mászkálják össze a frissen mosott kocsit.
egyébként nem utálom őket, csak ne zavarjanak, akkor én se fogom őket.
Apum tényleg kutyapárti, de nevelőapum meg abszolút macskás:) (bár a kutyákat is szereti)
Én ugyan lány vagyok:D De megőrülök a cicákért^^ Az összesért, kicsi, nagy, fiatal, idősebb, teljesen mindegy:)
És nem igaz, hogy csak akkor jönnek oda, ha éhesek. Persze, akkor is. De hát a jóformán tehetetlen kisgyerek is odamegy az anyukájához, ha éhes:) (na jó, hülye hasonlat)
Amikor párszor beteg voltam és lázas, mindig mellettem gubbasztottak a cicáim, amikor lefeküdtem aludni és felkeltem, mindig vigyáznom kellett, mert tuti a hátam mögé odakuporodott az egyik:D Mindig ráfeküdtem valamelyikre. De nem zavarta őket :R
"sztem azok a pasik akik nem szeretik a macskákat azok ugyanígy vannak a barátnőkérdéssel is"
ez elég gyermeteg elképzelés...az egyik egy állat, a másik egy ember, az megvan? (majdnem nekiálltam érvelni, de legyen elég ennyi)
"azok a férfiak akik nem szeretik a macskákat azok általában a kisméretü kutyákat sem szeretik, többek között azért mert "egy kutya legyen nagy és erős"
én azért nem szeretem a szobacirkálókat, mert azok nem kutyák. :) bűzlő-mozgó díszek, kiegészítők, látványelemek, divatcikkek.
"A kérdező kommentje:
18:08 nincs igazad!"
te szereted a macskákat, a te szemszögedből nézve valóban nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!