Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Igaz-e az, hogy a CUKORBETEGSÉ...

Igaz-e az, hogy a CUKORBETEGSÉG GYÓGYÍTHATÓ, drasztikus szénhidrátmentes diétával, -GYÓGYSZEREK, INZULIN NÉLKÜL?

Figyelt kérdés

Eddig is hallottam erről különböző helyeken néha, most pedig a "Paleoguru" legújabb könyvében olvastam el az erről szolo fejezetet.Nekem teljesen hitelesnek tűnik, hiszen mégiscsak egy szénhidrát-anyagcsere zavarról van szó, aminek a legkézenfekvőbb/legbiztonságosabb gyógymódja a szénhidrátok drasztikus lecsökkentése kéne hogy legyen, nem?{A hivatalos ajánlás szerint viszont kicsit szerényen és több részre osztva,de ehetnek nyugodtan szénhidrátot,kb.55%-os arányban!!!}

Tehát:A valódi kérdésem az, hogy a dokumentált gyógyulások/+a józan ész/hogy nem késztetik arra mondjuk az újságírókat(médiát), hogy foglalkozzanak ezzel a fontos üggyel?

Vagy:Hol vannak A JÓÉRZÉSŰ ORVOSOK, akik hallatják a hangjukat ezzel kapcsolatban? Hiszen egy igencsak fajsúlyos társadalmi ügyről van szó, minden 10.ember cukorbeteg, óriási terhet jelent ez a betegség(és a helytelen kezelés) az egész társadalom számára.

Tényleg teljes képtelenség az még mindig,a mai demokrácia, SZÓLÁSSZABADSÁG mellett is, hogy a "szent orvosokat"/mainstream orvosi vezetést/ valaki-sőt akàr többen is-kritizálni merjék és követeljék a kezelési protokollok megváltoztatását?(Persze Sz.Gáboron kívül, aki egyelőre sajnos egy "magányos harcos")

2018. okt. 26. 22:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem igaz, mert nem mindenkinek a szervezete reagál ugyan úgy a változásokra!

A többi értelmetlen kérdésedre is megadom a választ, de csak privátban!

2018. nov. 7. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es típusú cukorbeteg vagyok ugy , hogy mindig is egészségesen táplálkoztam mivel a szüleim erre mindig is figyeltek , de 11 évesen még is diagnosztizálták nállam az 1-ea típusú cukorbetegséget .

A 2-ea típusúbol nagy ritkán , de ki lehet gyógyulni mivel az álltalában az elhízás miatt is alakulhat ki .

1-es típusú cukorbetegség kialakulásának az okát nem tudni ez egy autoimmun betegség .

2018. nov. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!