A káposzta savanyításkor, hagymát, fokhagymát szoktatok bele tenni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 19:52
1/7 anonim válasza:
Nem, soha nem szoktam sem hagymát, sem fokhagymát tenni bele, meg nem is ismerek senkit, aki szokott volna.
2/7 anonim válasza:
Én most raktam el az első savanyú káposztát, és ahogy kerestem a recepteket, egy helyen találtam olyat, ahol azt írja, hogy a tetejére lehet tenni vöröshagymát, mert egyrészt jó ízt ad neki, másrészt segít abban, hogy ne romoljon meg. Én végül nem tettem rá, csak a szokásos fűszereket.
3/7 anonim válasza:
Vöröshagymát igen, fokhagymát nem.
5/7 anonim válasza:
Szemesbors, babérlevél, száraz csöves pirospaprika, só, köménymag.
6/7 anonim válasza:
Nem szoktunk, senkit sem ismertem eddig, aki úgy készítette volna.
7/7 Senior Séf válasza:
A nejem fermentálni szokta, abba pedig nem kell semmi. Úgy szuper, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!