Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/163 anonim válasza:

80

Tőlem beszélhetünk más tudományágról, nem a listázottak ismerete kell. A lényeg, hogy valami mélyebb dologról tudjunk beszélni, ehhez kéne téma.

okt. 5. 10:34
 82/163 A kérdező kommentje:

Ez továbbra is értelmetlenség. Nem az teszi az embert az átlagtól eltérővé, hogy mély ismerete van valamiről. A szakmájukban elismert, amúgy teljesen ostoba matematikus meg fizikusprofesszorokkal is találkoztam már.

okt. 5. 10:39
 83/163 anonim válasza:

82

Megfordítom a dolgot. Ha nem tudsz semmit, akkor nincs miről beszélned. Nincsenek gondolataid a világról. Még egyszerűek se. Tehát lényegében nem barátkoznál saját magaddal se a kérdésed alapján.

Ha lenne valamilyen mélyebb ismereted valamiről, akkor arról lehet beszélgetni. Szerinted mivel lehet megismerni a világot?

okt. 5. 10:46
 84/163 A kérdező kommentje:

Egy szóval se mondtam, hogy nincs mély ismeretem valamiről. Azt mondtam, hogy nem kívánok elismerést azért tőled, mert van mély ismeretem valamiről. Olyan miatt szeretném az elismerést, ami nincs másik 9 milliónak is ebben az országban.

okt. 5. 10:48
 85/163 anonim válasza:

84

Na és mi lenne az?

okt. 5. 10:51
 86/163 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, ezt felesleges leírnom. Ha nem hazudtátok volna oldalakon keresztül kb. azt, hogy r.bancnak lenni átlagos, akkor kicsit motiváltabb lennék, és nem érezném azt, hogy kizárólag a nekem való ellentmondás a célotok.
okt. 5. 10:53
 87/163 anonim válasza:

86

R.banc vagy? Nekem nem úgy tűnt.

Így viszont értelmetlen elismerést várnod, mert azt se tudom, hogy mit kéne elismernem, ugyanis nem akarod elárulni.

okt. 5. 10:59
 88/163 A kérdező kommentje:
Eredetileg barátot kerestem volna, de arról letettem, mert itt csak átlagos emberek vannak. Ami nem is meglepő, hisz az emberek nagyrésze átlagos, de bíztam benne, hogy a kisebbik része is idetalál, de nem.
okt. 5. 11:24
 89/163 anonim válasza:

88

Túl hamar ítélkezel. Pl. azt akarod, hogy különlegesnek gondoljanak az emberek, de nem mondasz semmit, hogy miért kéne annak lenned. Aztán meg másokról azt mondod, hogy átlagosak, annak ellenére, hogy azt se tudod kik.

Szerintem neked egy olyan ember kell, aki különleges, mert attól te is különlegesnek érzed magad, ha mindenféle különleges dologról beszél neked és te odafigyelsz rá. De javíts ki, ha tévedek

okt. 5. 11:30
 90/163 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy túl hamar ítélkezek. Egy csomó válasz jött már és nemhogy nem voltak különlegesek, hanem kifejezetten meglepődtem, hogy mennyire átlagosak. Megdöbbentő számomra, hogy sokan még gondolkodás után is csak annyi különlegeset tudnak elmondani magukról, hogy nem a vacsorán gondolkoznak munkaidőben.
okt. 5. 11:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!