Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?
110
De ezt honnan tudod? Ugyanúgy, ahogy rólad se tudják ezt lehet, hogy te sem tudod róluk. Nem tudod bebizonyítani, hogy tényleg nem gondolnak ilyet, mert gondolatolvasás még nem létezik.
Te most komolyan azt akarod nekem beadni, hogy amikor a munkatársak arról pofáznak egész nap, hogy mit csináltak előző nap, hogy hányast kapott a gyerekük az iskolában, vagy hogy az Orbán az egyetlen vállalható európai politikus, akkor azt igazából csak megjátsszák?
112
Nem ezt akarom beadni, hanem azt, hogy mélyebb dolgokról nem beszélnek. Miért zárná ki egymást a kettő? És nem azt mondom, hogy mindenkinek vannak mélyebb gondolatai, hanem azt, hogy lehet, hogy sokaknak van. Nem tudjuk, mert nem látunk a fejükbe.
Ha téged megszólítanak, akkor mit csinálsz? Udvariasan válaszolsz, nem? Vagy csak hallgatsz és vissza se mondasz semmit?
És ha valóban vannak az emberek fejében mélyebb gondolatok, akkor az itteni válaszolóknak miért nem mutatták a nyomát sem? Te miért nem tudtál egyetlen mélyebb gondolatot se közölni?
114
Azért, mert olyan sekélyes dolgokról kérdeztél, mint hogy mi a véleményem az itteni válaszokról, amikor meg próbáltam mélyebb téma felé menné, akkor azt mondtad, hogy a tudomány nem játszik. Neked amúgy hol vannak a mélyebb gondolataid? Ne mondd, hogy a szex az, mert nem az.
Nem tudom mitől sekélyes dolog az itteni válaszokról kérdezni, miközben az átlagos tucatember a téma. Talán a húrelmélettel kívánod tudományosan kutatni az átlagos tucatember viselkedését, nem pedig az átlagos tucatember megnyilvánulásaival?
"Neked amúgy hol vannak a mélyebb gondolataid?"
Mint mondtam, felesleges leírnom a gondolataimat olyanoknak, akik zsigerből átlagosnak nevezik, bármit is írok.
116
Az én nézőpontomból eddig ott vagy, ahol az a kommentelő, akiről mondtad, hogy nem hiszed el neki, hogy fejlődni akar (és rajta kívül senki).
Azért sekélyes az itteni válaszokról kérdezni, mert random emberek ideböfögnek valamit. Kb. olyan, mintha kielemeznéd a kenyér ízét.
118
Hogyhogy neked megírta?
Amúgy ez legalább tényleg szokatlan. Van egyébként olyan étterem, ahol húshoz mártásnak lehet választani lekvárszerűséget
A te nézőpontodról már kiderült, hogy a mély szakmai ismeretek tudása jelenti a különcséget, úgyhogy kibírom.
Szóval azt gondolod, hogy az átlagmagyar máshogy gondolkozik, mint az átlag GYK felhasználó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!