Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
 151/163 anonim válasza:
Elmenekültél tőlem? 😭
okt. 9. 20:05
 152/163 A kérdező kommentje:
Nem, csak megint mellébeszélsz. Mint mondtam, bárkivel szexelnék, erre te elkezded megmagyarázni, hogy miért kell előre lebeszélni a szexet. Nem fétis kérdése, hogy valaki kíván-e szexelni velem. Nem is értem az összefüggést.
okt. 9. 20:44
 153/163 anonim válasza:

152

Nem a szexet kell előre lebeszélni, hanem hogy mi lehet és mi nem. És előre alatt az is jó, ha közvetlen szex előtt, nem úgy értettem, hogy írásban. És nem csak veled, hanem ez alapszabály szerintem, legalábbis első szexnél, utána már nyilván ismeritek egymást.

Ez szerinted hol mellébeszélés? Egyáltalán mi mellett beszélek el? Menjünk privátba és akkor lehet kicsit privátabban is dumálni

okt. 9. 20:48
 154/163 A kérdező kommentje:

"Egyáltalán mi mellett beszélek el?"

Amellett, hogy miután felajánlottam mindenkinek a szexet, elkezded elkendőzni azoknak a felelősségét, akik nem akarnak velem szexelni.

okt. 9. 20:52
 155/163 A kérdező kommentje:
Persze neked roppant kenyelmes azzal megmagyarázni a frigidségedet, hogy valójában nem is vagy frigid, csak nem találtál megfelelő szexpartnert. Ez csak kifogás.
okt. 9. 20:56
 156/163 anonim válasza:

Te miről beszélsz? 😂😂😂

Milyen felelősséget? Nem érdekel, hogy ki mit mond a szexről. Mert te úgy szexelsz, hogy minden szó nélkül mehet az unga-bunga? Vagy úgy, hogy megbeszélitek, hogy ki mit szeretne, pl. a pasi kitalálja, hogy most szeretné fél óráig nyalni alábad, de te mondjuk undorodsz ettől, akkor nyilván jobb, ha mást csináltok. Ha nem beszélitek meg, majd neki esik a lábadnak, akkor meg fogsz kicsit lepődni és közben kell leállítani, az meg neki lenne lelombozó. De BDSM világában teljesen alap, hogy megbeszélik az emberek a határaikat. Ha ezt nem tudod, az pont nem az én frigidségemet bizonyítja xd

okt. 9. 21:08
 157/163 A kérdező kommentje:
Máshogy nem is igazán lehet szexelni, hisz aki elkezd kérdezősködni szex előtt, az rendszerint azért csinálja, hogy a rossz válaszaimra hivatkozva vissza lehessen engem utasítani.
okt. 9. 21:16
 158/163 A kérdező kommentje:
Amúgy pedig továbbra is mellébeszélsz, hisz továbbra is figyelmen kívül hagyod, hogy felajánlottam a szexet, tehát KIZÁRÓLAG a másikon múlik. Lehet, hogy a magadfajtáknak ezt nehéz felfogni, de ez egyszerű logikai teny.
okt. 9. 21:18
 159/163 anonim válasza:

Oké, akkor kövessük a mentalitásodat. Szexelsz egy pasival, és természetesen semmit nem beszéltek meg előre, úgyhogy - mivel neki ez kell - megpróbálja benyomni a seggedbe. Gondolom neked ez teljesen rendben van, sőt minden nap erre készülsz, úgyhogy simán menne, igaz?

De ember. És akkor mi van, hogy felajánlottad a szexet? Eskü nem értem, hogy ezt minek hangoztatod. Még mindig azon pattogsz, hogy valami random gyk-s ember visszautasított, miután eredetileg benne lett volna?

Miért beszélünk egyáltalán a szexről? Nem lehetne valami értelmesebb témáról, mondjuk arról, hogy szerinted mi az élet értelme? Vagy hogy van-e öntudat, szabad akarat?

okt. 9. 21:44
 160/163 A kérdező kommentje:

"Gondolom neked ez teljesen rendben van, sőt minden nap erre készülsz, úgyhogy simán menne, igaz?"

Áruld már el, hogy ilyen gondolkodással miért fáj neked beismerni, hogy a 9 millió primitív, beszűkült gondolkodású emberhez tartozol. Az írásaid szerint még büszke is vagy erre a primitívségre.

okt. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!