Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/163 anonim válasza:

példáznád, mi/ki neked a végtelenül egyszerű?

köszi

szept. 25. 19:06
 2/163 anonim válasza:
Aki a társadalom 90%-át egy kalap alá veszi, annak végtelenül egyszerű gondolatai vannak.
szept. 25. 19:11
 3/163 anonim válasza:
2esnél az igazság
szept. 25. 19:13
 4/163 anonim válasza:
Bírom az ilyen magukat meg nem értett zseninek képzelő pockokat. Nárcizmus meg arrogancia akad bőven, közben meg gyakorin kell koldulni barátokért.
szept. 25. 19:18
 5/163 anonim válasza:
Mit takar a végteleül szerű gondolkodás?
szept. 25. 19:23
 6/163 anonim válasza:
én egyéniség vagyok és zseni
szept. 25. 19:25
 7/163 A kérdező kommentje:

Többször megkérdeztem GYK-n, hogy mitől tartjátok magatokat az átlagtól különbnek. A válaszolók többsége leírta kb. ugyanazokat a közhelyeket (türelmesebb vagyok az átlagnál, odafigyelek másokra, stb.).

Hát ez számomra a végtelenül egyszerűség. Hogy még arra a kérdésre, hogy mi benned az átlagtól eltérő, arra is egy totál átlagos választ adott.

szept. 25. 19:38
 8/163 anonim válasza:

#7: szerintem meg ez egy kifejezetten értelmetlen kérdés. Mégis hogyan lehet emberekből átlagot számolni?

Egyébként Te hogyan válaszolnál a kérdésedre?

szept. 25. 19:43
 9/163 anonim válasza:

En is tudok átlagokat nem mintha kérxezőt védeném..

De a munkatársaim 90%-ának csak az a baja mikor megyunk már haza mi lesz otthon a vacsi meg ez.

Szinte nem találok egy olyat akit az érdekelne mit tanuljak még meg a cégnél hogyan lépcsőzhetek előrébb, minek tudok még részese lenni, mitől lehetnék több vagy nagyobb..

szept. 25. 19:48
 10/163 anonim válasza:
*szóval akit valóban erdekelne a munkája, a szakterületének szerteágazása, hogyan aknazhatna ki bármit, ez a réteg is elenyésző.
szept. 25. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!