Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/163 A kérdező kommentje:
Gratulálok ismét az önálló válaszadáshoz. Ja, mégsem. Más ember gondolatát írtad le a sajátod pótlására.
szept. 25. 21:35
 32/163 anonim válasza:
Sajnálom, mikben kötnek beléd? Tudnál egy példat írni hogy lássuk miről is van szó
szept. 25. 21:36
 33/163 A kérdező kommentje:
Kösz, de elég volt, hogy itt kizárólag nekem kell a magánéletemről beszámolni, és cserébe még egy értelmes választ nem kaptam.
szept. 25. 21:38
 34/163 anonim válasza:

De kérdező kellenek az emberek kell a társas hatás is ahhoz hogy gondolataink véleményünk szülessen ha egy ember teljesen egyedül van nem veszi körül semmi csak a természet ahhoz fog hasonulni azzal lesznek gondolatai.

Attól még, mert elitéled azt amit veled csinálnak akkor meg kell mondani hogy elég vagy kerülni őket és körül venni magad olyanokkal akik nem kötnek folyton beléd

szept. 25. 21:38
 35/163 A kérdező kommentje:

Ez még mindig csak mellébeszélés. Értem, hogy neked tökéletesen megfelel, hogy a baráti társaságodban megbeszélheted a közönségesnél közönségesebb témákat, de engem nem tud feldobni egy ilyen beszélgetés, nem is érdekel más magánélete.

szept. 25. 21:42
 36/163 anonim válasza:
Pszchiológus..
szept. 25. 21:44
 37/163 anonim válasza:
Te ilyen főellenség boss bitch vagy ugye?
szept. 25. 21:49
 38/163 A kérdező kommentje:

Lenne értelme akár igennel, akár nemmel válaszolnom? Várhatok bármi érdemit tőletek, ha válaszolok?

szept. 25. 21:51
 39/163 anonim válasza:

#38 Saját magad hálójában gabalyogsz, nem veszed észre, hogy a te szemedben van a gondod.

És semmit nem várhatsz.

szept. 25. 21:57
 40/163 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm, de nem kívánok válaszolni a kérdésedre, amire csak a faszodat vernéd.
szept. 25. 22:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!