Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/163 anonim válasza:
#52 neki az a speciális jellegzetessége, hogy leteremt másokat. Kiosztja őket, beolvas nekik. Mint egy mérges tanár néni. Már megint nem etted meg a tejbegrízt, tényleg csak ennyire vagy képes, mit képzelsz magadról. Sub srácokkal játszhatnák ezt.
szept. 26. 12:55
 52/163 anonim válasza:

53

Szerintem neki nem szub srác kell, de ez nem rossz ötlet, kíváncsi vagyok, hogy ehhez hogy áll

szept. 26. 12:56
 53/163 A kérdező kommentje:

"Azt hiszed, hogy az embereket alig érdekli valami (vacsi, munkaidő vége)"

Ezt pont nem èn írtam, hanem a 9-es törtető cafka, és már akkor is vitába szálltam vele. Egyáltalán nem nézek le senkit amiatt mert nem érdekli őt "semmi". Az emberek gondolatvilágával van bajom, és pontosan ismerem azt, mivel rendszeresen megosztják. Itt van pl. 19-es, aki közölte, hogy írhatok neki szexszel kapcsolatban és a legelső levélváltás után kiderült, hogy egy nagy kamu az illető. Valószínűleg megijed és elszalad, ha le kell mások előtt vetkőznie. Szóval már ezért se igaz, hogy a tömegbe rántana, hogy szexelni akarok mással. A többi embernek is csak a pofája jár a szex kategóriában, csak neked erről fogalmad sincs.

szept. 26. 16:26
 54/163 anonim válasza:

“ Egyáltalán nem nézek le senkit “

Már a kérdéssel lenéztél mindenkit...

szept. 26. 16:45
 55/163 anonim válasza:
gergely angyalosy
szept. 26. 17:48
 56/163 anonim válasza:
#55 haha haver, tényleg a te fejedben zajlanak a dolgok. egy üzenet után te falsultál ki és találtad ki, hogy ez biztos kamu lenne.
szept. 26. 20:58
 57/163 A kérdező kommentje:
58-as válaszoló úgy kezdte a szex megbeszélését, hogy ugorjak el a boltba neki kaját venni. Aki nem hiszi el, annak elküldöm.
szept. 26. 21:01
 58/163 anonim válasza:
#59 és? éhes voltam :D
szept. 26. 21:24
 59/163 A kérdező kommentje:
Nincs és. Mindenki tudja, hogy egy beszari alak vagy.
szept. 26. 21:27
 60/163 anonim válasza:
Én írtam neked, de nem válaszoltál 😭
szept. 26. 21:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!