Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?
53
Szerintem neki nem szub srác kell, de ez nem rossz ötlet, kíváncsi vagyok, hogy ehhez hogy áll
"Azt hiszed, hogy az embereket alig érdekli valami (vacsi, munkaidő vége)"
Ezt pont nem èn írtam, hanem a 9-es törtető cafka, és már akkor is vitába szálltam vele. Egyáltalán nem nézek le senkit amiatt mert nem érdekli őt "semmi". Az emberek gondolatvilágával van bajom, és pontosan ismerem azt, mivel rendszeresen megosztják. Itt van pl. 19-es, aki közölte, hogy írhatok neki szexszel kapcsolatban és a legelső levélváltás után kiderült, hogy egy nagy kamu az illető. Valószínűleg megijed és elszalad, ha le kell mások előtt vetkőznie. Szóval már ezért se igaz, hogy a tömegbe rántana, hogy szexelni akarok mással. A többi embernek is csak a pofája jár a szex kategóriában, csak neked erről fogalmad sincs.
“ Egyáltalán nem nézek le senkit “
Már a kérdéssel lenéztél mindenkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!