Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/163 A kérdező kommentje:

Végre egy önálló gondolat. Nem szexre keresek, de nincs ellenemre, szóval írhatsz ha komolyan gondolod. (Feltételezem nem)

szept. 25. 20:18
 22/163 anonim válasza:
Szívesen benne lennék, ha gondolod írj, bár jó lenne tudni egy korosztálytartományt, hogy kivel szeretnél beszélgetni.
szept. 25. 20:20
 23/163 anonim válasza:

A #8-as kérdést feltűnően ignoráltad...

Ja, persze, ettől vagy Te különleges, hogy neked nem lehet megmondani, milyen kérdésre válaszolj. :D

szept. 25. 20:22
 24/163 A kérdező kommentje:

Már fel is ajánlottam itt egy embernek, hogy lefekszek vele. Szerintem ez jóval eltér az átlagtól, de természetesen sokkal több dolog is van.

szept. 25. 20:23
 25/163 anonim válasza:

"De az emberek java elakad ebben. Es nem fejlidik tovább. A ritka része meg még 70 évesen is képes tanulni."

Szerintem mindenki fejlődik élete végéig, hiszen minden nap tapasztal valamit és jó esetben levonja belőle a tanulságot.

Sokan azt hiszik, hogy csak az iskolapadban lehet fejlődni.

Pedig még egy szál kóró is fejlődik az út mentén. Amíg meg nem hal.

szept. 25. 20:29
 26/163 anonim válasza:

Ez utolsó nem teljesen igaz. Vannak akik nem akarnak fejlődni és változni ezért a céljuk az hogy minden ugyanúgy maradjon ők nem feltétlen fejlődnek ha egy két dologba talán megindul de legalább 2-őt visszafog lépni hogy minden úgy maradjon.

Kérdező attól, hogy próbálsz más lenni és olyat csinálsz mint a többség nem például , hogy felajánlod a szexet.

Az egész olyan, mint aki lázad, mert nem akar olyan lenni mint a többi ember akit valami miatt elitélnéd vagy lenéznéd őket. De szólj ha rosszul látom.

Miért akarsz különb lenni?

szept. 25. 20:37
 27/163 anonim válasza:

25 nem iskolapadrol beszéltem.

De a lényeg az emberek 90%-át csak az érdekli a munkabol hogy mikor van munkaidoő vége. Sztem te is beleesel ebbe különben nem támadnál.

szept. 25. 20:40
 28/163 anonim válasza:

"az emberek 90%-át csak az érdekli a munkabol hogy mikor van munkaidoő vége"

Persze, mivel a 90% nem azt csinálja, amit szeret, hanem ami fizet.

Másrészt a helyesírást például már egészen korán meg lehet tanulni illetve később is fejleszteni.

szept. 25. 20:44
 29/163 A kérdező kommentje:

"Miért akarsz különb lenni?"

Itt az első kérdés az, hogy ha ti NEM akartok különbnek lenni, akkor miért akarjátok mégis foggal-körömmel megindokolni, hogy nem vagytok átlagosak?

"Az egész olyan, mint aki lázad, mert nem akar olyan lenni mint a többi ember akit valami miatt elitélnéd vagy lenéznéd őket. De szólj ha rosszul látom."

Teljesen jól látod. Elítélem és lenézem őket. Egy végtelenül csendes ember vagyok, csak nagyritkán szólalok meg. Soha nem szólok vissza senkinek, nem veszekszek senkivel. A többiek ellenben már csak emiatt is állandóan beszólnak nekem, a legrövidebb megszólalásaimba is belekötnek, miközben buták, unintelligensek és tájékozatlanok.

szept. 25. 20:46
 30/163 anonim válasza:
#29 mert "ma konzervatívnak lenni a legnagyobb lázadás a mindent eluraló globális trenddel szemben." - Kovács Ákos
szept. 25. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!