Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/163 anonim válasza:
Ja, hogy ez egy nő? 🤔
szept. 25. 23:27
 42/163 anonim válasza:
#42 jah, elég kiábrándító.
szept. 25. 23:30
 43/163 anonim válasza:
én még mindig nem tudtam meg, hogyan kell egyszeruen, es nem egyszeruen gondolkodni a vilagrol.
szept. 25. 23:32
 44/163 anonim válasza:
Nem lennék a helyetekben srácok 😄
szept. 25. 23:35
 45/163 anonim válasza:
#44 holnap, amikor felébredt majd leszid miatta, de most menj te is aludni.
szept. 25. 23:36
 46/163 anonim válasza:

46

akkor ma (is) hulyen alszom el.

de rendben

jo8

szept. 25. 23:40
 47/163 A kérdező kommentje:

Ott van pl. a hetes válaszban egy példa. Megértetted? Hogyan segíthetek jobban annak megértésében?

szept. 26. 06:36
 48/163 anonim válasza:
Én meg ufó vagyok és emberekkel akarok párosodni
szept. 26. 07:45
 49/163 anonim válasza:

Nem hiszem el, hogy nő a kérdező.

Ha mégis, végtelenül kiábrándító ahogyan ír, amilyen szavakat használ, és az egész stílusa.

szept. 26. 11:13
 50/163 anonim válasza:

Jaja, brutál cringe. "Im 14 and this is deep" vibe-ja van.

Kérdező, elmondom, hogy miért végtelen egyszerű a gondolkodásod. Azt hiszed, hogy az embereket alig érdekli valami (vacsi, munkaidő vége), de még legrosszabb esetben is emellé párosul valami, pl. sorozat, gyereknevelés, filmezés, játszás, stb. Jobb esetben meg nagyon sokféle hobbi lehet (olvasás, hegymászás, festés, kézimunka - faragás, ilyesmi -, írás, tanulás, stb stb). Az, hogy az összes munkatársadnál ezeket nem látod nem jelenti azt, hogy nincsenek. Sőt, esélyes, hogy vannak. Csak nem mondják el neked, mert ha ilyen stílusodvan irl is, akkor inkább kerülnek.

És ez még csak tevékenység volt. Ötleted sincs arról, hogy kinek min jár az esze, pl. lehet Marinak nem rég halt meg az anyja és azóta folyton a halálon gondolkodik, van-e utána valani, stb. De nyilván ezt nem ossza meg másokkal. Ezt talán nem nehéz megértened, elvégre te se osztod meg a saját gondolatod másokkal, kívülről pont annyira semmilyen vagy, mint akiket lenézel. Csak épp belül mások is gondolkoznak, tudod. Amiről nem beszélnek.

Hadd fordítsam meg a dolgot. Mondj te valami eredetit (az, hogy szexelnél innen valakivel amúgy pont, hogy a tömegbe ránt, ugyanis itt sokan szexelnének innen másokkal)

szept. 26. 11:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!