Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/163 A kérdező kommentje:
Te nem szexszel kapcsolatban írtál.
szept. 26. 21:27
 62/163 anonim válasza:
#61 haha. nagy psycho vagy :D tényeg ez a boss bitch, aki parancsolgat, meg lehordja a másikat.
szept. 26. 21:39
 63/163 anonim válasza:

63

Nem, miért az baj? Azt hittem barátkozni akarsz

szept. 26. 21:51
 64/163 A kérdező kommentje:

Mert jelenleg ott tart a vita, hogy állítólag itt GYK-n tömegesen vannak, akik lefeküdnenek mással, de együttesen is csak egy embert tudtatok összeerőlködni ennek alátámasztására, és az is egy nagy kamus.

szept. 26. 21:54
 65/163 anonim válasza:
Engem nem érdekel a vita. Ha nem akarsz barátkozni, akkor mondd azt, felesleges az egész kérdés így
szept. 26. 22:15
 66/163 A kérdező kommentje:
Szerintem elég konkrétan leírtam, hogy milyen emberekkel barátkoznék, és te nem ilyen vagy.
szept. 26. 22:17
 67/163 anonim válasza:

68

Miért, minden nap szkanderezel másokkal? 😂

Mondjuk elolvasva az itteni válaszaid, jobban jártam

szept. 26. 22:49
 68/163 anonim válasza:
Különös feladat, hogy soha ne mondjunk le a másik emberről, hogy ne perlekedésben, hanem reményben éljünk, hogy nyitva tartsuk azokat az utakat, amelyek a másik emberhez vezetnek. Ne legyünk szűk látókörűek, és habár a felgyorsult világ mintha az elszemélytelenedés felé vinne, vigyázzunk a lelkünkre és a másik emberre. :D
szept. 26. 23:52
 69/163 A kérdező kommentje:

Jött egy levél, igazán tanulságosnak tartom. Meg ti is kaphattok még egy példát, hogy milyen a totál átlagos ember (bár 44-es az előző példámat se értette meg és máig nem hajlandó közölni, hogy mit nem értett meg benne):

"Sok mindenben eltér a véleményem az átlagétól, ez elsősorban a fogyasztási szokásaimban tükröződik. Pl hogy miket vásárolok, milyen kultúrát fogyasztok stb."

Az átlagtól való eltéréséről akar meggyőzni engem, és ennyire futja neki. Kifejezetten szeretem az operát, miközben a társadalom kb. 1 százaléka szereti, de 100 fontosabb dolgot tudok mondani, ami miatt az átlagostól eltérő vagyok.

szept. 27. 20:45
 70/163 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nem vagy troll xd
szept. 27. 21:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!