Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?
63
Nem, miért az baj? Azt hittem barátkozni akarsz
Mert jelenleg ott tart a vita, hogy állítólag itt GYK-n tömegesen vannak, akik lefeküdnenek mással, de együttesen is csak egy embert tudtatok összeerőlködni ennek alátámasztására, és az is egy nagy kamus.
68
Miért, minden nap szkanderezel másokkal? 😂
Mondjuk elolvasva az itteni válaszaid, jobban jártam
Jött egy levél, igazán tanulságosnak tartom. Meg ti is kaphattok még egy példát, hogy milyen a totál átlagos ember (bár 44-es az előző példámat se értette meg és máig nem hajlandó közölni, hogy mit nem értett meg benne):
"Sok mindenben eltér a véleményem az átlagétól, ez elsősorban a fogyasztási szokásaimban tükröződik. Pl hogy miket vásárolok, milyen kultúrát fogyasztok stb."
Az átlagtól való eltéréséről akar meggyőzni engem, és ennyire futja neki. Kifejezetten szeretem az operát, miközben a társadalom kb. 1 százaléka szereti, de 100 fontosabb dolgot tudok mondani, ami miatt az átlagostól eltérő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!