Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/163 anonim válasza:

Kérdező azt az utolsót keresed :D

https://www.youtube.com/watch?v=eK6ugPy-gnE

okt. 5. 17:54
 102/163 A kérdező kommentje:

"Mi van akkor, ha mindenki így gondolkodik?"

Ennek az elméleti fejtegetésnek van bármi értelme, amiről te is pontosan tudod, hogy nem igaz?

okt. 5. 18:13
 103/163 A kérdező kommentje:

"Férfiként szexpartnert keresni sokkal nehezebb, mint nőként (kivéve, ha nagyon jó pasi vagy). Úgyhogy ezt nőktől kéne kérdezned (ha jól értem te is az vagy)."

Jó, szóval te SE keresel szexet, ahogy az emberek 90 százaléka se. Bármilyen kifogást is hozol fel.

okt. 5. 18:15
 104/163 anonim válasza:
Jársz amúgy pszichológushoz?
okt. 5. 18:24
 105/163 anonim válasza:

102

Van értelme. Ugyanis nem tudhatod, hogy melyik áll fent. Honnan tudod, hogy neked van igazad? Komolyan azt hiszed, hogy más emberek nem gondolkoznak?

103

Tinderen elég sokan fent vannak. Teljesen mindegy, hogy én akarok-e szexelni vagy sem abból a szempontból, hogy mi a megszokott. Tuti vannak erről tanulmányok, hogy az emberek hány %-a akar csak szexet random emberekkel, szex kapcsolatot, párkapcsolatot, stb. Ha érdekel keress rá

okt. 5. 18:59
 106/163 anonim válasza:
kérdező, te egy csúnyácska lány vagy?
okt. 5. 19:31
 107/163 A kérdező kommentje:

"Komolyan azt hiszed, hogy más emberek nem gondolkoznak?"

Te pl. semiképpen se, ha erre a következtetésre jutottál. Egy szóval se mondtam, hogy az emberek ne gondolkodnának. Nem is értem hogy következik ez abból az állításomból, hogy az embereknek olyannyira átlagos gondolataik vannak a világról, hogy azt nyugodtan megoszthatják mással, mert semmilyen retorziót nem kapnának érte.

okt. 5. 19:46
 108/163 A kérdező kommentje:

Megtudod, amint nem szaladsz el a szex elől mint valami kislàny.

okt. 5. 19:47
 109/163 anonim válasza:

107

Vagyis gondolkodnak. Akkor már csak azt kéne belátni, hogy nekik is lehetnek olyan gondolataik, mint neked, amit nem akarnak megosztani másokkal. Miért olyan lehetlen ez szerinted?

okt. 5. 19:54
 110/163 A kérdező kommentje:

Csak éppen egyik se jelentős világnézeti kérdés, hanem olyan, hogy utálom a Julikát, de ezt nem mondják előttem.

okt. 5. 19:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!