Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?
Kérdező azt az utolsót keresed :D
"Mi van akkor, ha mindenki így gondolkodik?"
Ennek az elméleti fejtegetésnek van bármi értelme, amiről te is pontosan tudod, hogy nem igaz?
"Férfiként szexpartnert keresni sokkal nehezebb, mint nőként (kivéve, ha nagyon jó pasi vagy). Úgyhogy ezt nőktől kéne kérdezned (ha jól értem te is az vagy)."
Jó, szóval te SE keresel szexet, ahogy az emberek 90 százaléka se. Bármilyen kifogást is hozol fel.
102
Van értelme. Ugyanis nem tudhatod, hogy melyik áll fent. Honnan tudod, hogy neked van igazad? Komolyan azt hiszed, hogy más emberek nem gondolkoznak?
103
Tinderen elég sokan fent vannak. Teljesen mindegy, hogy én akarok-e szexelni vagy sem abból a szempontból, hogy mi a megszokott. Tuti vannak erről tanulmányok, hogy az emberek hány %-a akar csak szexet random emberekkel, szex kapcsolatot, párkapcsolatot, stb. Ha érdekel keress rá
"Komolyan azt hiszed, hogy más emberek nem gondolkoznak?"
Te pl. semiképpen se, ha erre a következtetésre jutottál. Egy szóval se mondtam, hogy az emberek ne gondolkodnának. Nem is értem hogy következik ez abból az állításomból, hogy az embereknek olyannyira átlagos gondolataik vannak a világról, hogy azt nyugodtan megoszthatják mással, mert semmilyen retorziót nem kapnának érte.
Megtudod, amint nem szaladsz el a szex elől mint valami kislàny.
107
Vagyis gondolkodnak. Akkor már csak azt kéne belátni, hogy nekik is lehetnek olyan gondolataik, mint neked, amit nem akarnak megosztani másokkal. Miért olyan lehetlen ez szerinted?
Csak éppen egyik se jelentős világnézeti kérdés, hanem olyan, hogy utálom a Julikát, de ezt nem mondják előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!