Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
 131/163 anonim válasza:

129, 130

Dehisz te is tucatembernek tűnsz mások számára. Ugyanezen okfejtés mellett akkor az is vagy. Ez alapján inkáb te vagy naiv, mert nem akarod elfogadni, hogy nincs olyan, hogy tucatember. Természetesen olyan van, hogy pop kultúra - de ettől még az embereknek lehet egyénisége. Gondolhatnak olyat a világról, amire nem számítasz, és esélyes, hogy gondolnak is. Egyébként ezzel nem azt mondom, hogy mindenkinek mély gondolatai vannak, azt ne keverjük azza, hogy valaki tucatember vagy sem. Mondjuk eleve jó lenne definiálni azt, hogy mitől lesz valaki tucatember. Munka ebbe beleszámít? Vallás, vagy annak hiánya? Mit csinál szórakozás címén (már ha van rá ideje)? Van-e gyereke, és ha igen, akkor melyik a tucatabb, ha van, vagy ha nincs? Vagy ez mind nem számít, csak az, hogy mit gondol a világról?

Ha pasinak pl. szub fétise van, de ezen kívül minden másban tucat, akkor attól még tucat marad? Vagy más fétise, valaki durvább (képzelj ide valamit, nem akarom leírni mert még a végén törlik)?

Az összes ember másmilyen legalább egy kicsit, mert különbözik a DNS-ük. Még az egypetéjű ikreknél is kicsit más a személyiség, tehát a neveltetés is beleszól, erről vannak egyébként tanulmányok (nem a gyk-n, rendes kutatás). Mindez azzal, hogy az ember az ember, vannak közös dolgok. Ha nagyon eltérsz másoktól azt nem abban kell keresni, hogy lekvárral eszed a békönt, hanem olyanoknál, mint pl. a pszichopaták, szociopaták, zsenik (akik tényleg azok, nem akikre random rámondják, mert jó matekból, ilyen Einstein félék), akik valamiben nagyon kiemelkednek. Ilyenből muszáj, hogy kevés legyen, de ez nagyon szigoró definíciója annak, hogy ki tucatember és ki nem. Van aki pl. öltözködés alapján dönti el másokról, na az szerintem a felszínesség megtestesülése.

Ezért lenne jó tudni, hogy te mi alapján mondod.

okt. 6. 21:29
 132/163 A kérdező kommentje:

"Dehisz te is tucatembernek tűnsz mások számára."

Igen, és? Attól leszek tucatember, hogy ők a 100-as IQ-jukkal mit gondolnak rólam?

"Gondolhatnak olyat a világról, amire nem számítasz, és esélyes, hogy gondolnak is."

Igen, és? Attól hogy van 3 nem várt gondolatuk, máris nem lesznek tucatemberek?

"Mondjuk eleve jó lenne definiálni azt, hogy mitől lesz valaki tucatember."

Teljesen felesleges definiálni. A tucatemberek többsége megkérdőjelezhetetlenül tucatember. Van egy kis részük, amely határeset, de a többi nem.

"Ha pasinak pl. szub fétise van, de ezen kívül minden másban tucat, akkor attól még tucat marad?"

A szub fétis is tucat. Milliószámra olvasok ilyeneket szexpartnerkeresőkön, és a többségük olyannyira kívánja a szub szexet, hogy még ki se rak magáról képet, nehogy véletlenül összejöjjön.

okt. 6. 21:51
 133/163 anonim válasza:

132

Na de akkor mégis sokan akarnak szexelni? Azt hittem már önmagában az kiemel a tucatemberségből, hogy szexelni akarsz.

És de, de finiálni kéne, mert az, hogy ránézésre tucat semmi. Rád néznek, tucat vagy, bele illesz a definícióba. Egyébként még mindig csak ilyen ki dolgokat hallottam rólad, hogy miért nem vagy tucat (lekvár + beacon, szexelni akarsz idegenekkel). Van olyan, ami tényleg kiemel, nem csak mondjuk a 90%-ból, hanem rendesen? Ugyanis a 10% az még mindig nagyon sok.

okt. 6. 22:08
 134/163 A kérdező kommentje:

Mint már ezerszer leírtam, nem fogom leírni a magánéletemet. És nem lekvárral eszem a bacont, nem is mondtam senkinek se ilyet, és te is jó lenne, ha nem ilyen senkiknek a szavára adnál, hisz magad is láthatod, hogy ezek csak egy-egy értelmetlen benyögés erejéig dugják ide az orrukat, majd felszívódnak.

"Na de akkor mégis sokan akarnak szexelni?"

Nem, nem akarnak sokan szexelni, csak milliósámra vannak, akik kiírják, hogy szub fétisesek. Ezek az emberek nem szub fétisesek, hanem leginkább impotensek és/vagy frigidek. Ha valaki valóban úgy szub fétises, hogy csinálja is, az valóban ritka, főleg ha ezzel nem a rondaságát akarja kompenzálni.

okt. 6. 22:14
 135/163 anonim válasza:

134

Mástól se várd el, hogy leírja a magán életét. Én is akkor sokadszorra felteszem a kérdést. Hogy lehetsz biztos benne, hogy nem vagy tucat, ha nem ismered mások magánéletét? Miért gondolod, hogy nem lehet, hogy titokban mindenki olyan, mint te? Mert jól tudják titkolni?

Amúgy jól értem, hogy szub pasit keresel?

okt. 7. 01:12
 136/163 A kérdező kommentje:
Ennek a kérdésnek kb. annyi értelme, mint hogy Terence Tao honnan tudja, hogy jobb matematikus, mint Gipsz Jakab a kocsmából.
okt. 7. 06:58
 137/163 anonim válasza:

136

Kivéve, hogy ott biztosan meg lehet mondani, tekintve, hogy vannak könyvei és cikkei, míg Gipsz Jakabnak nincsenek.

De akkor ne válaszolj, mondjuk úgyse tudsz ahogy látom. Nem lep meg. Az lepett volna meg, ha be tudod bizonyítani, hogy nem vagy tucat. Miért várod el, hogy elhigyjem, csak azért mert azt mondod? Olyan, mintha nem tudnál más fejével gondolkodni, csak a saját nézőpontod létezne

okt. 7. 09:25
 138/163 A kérdező kommentje:
Engem meg az lepett volna meg, ha nem erre is azt mondod, hogy "nem tudhatom".
okt. 7. 17:03
 139/163 anonim válasza:

138

Mondjuk el kéne fogadnod, hogy vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz másokról. Viszont továbbra se válaszoltál nekem

okt. 7. 18:20
 140/163 A kérdező kommentje:
Te már kifejtetted, hogy számodra nincs átlagos ember. Ilyen logikai térben nem tudom megindokolni, hogy miért átlagos az emberek 90 százaléka.
okt. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!