Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan ember, aki barátkozn...

Van olyan ember, aki barátkozna velem, és nem olyan végtelenül egyszerű gondolatai vannak a világról, mint a társadalom 90 százalékának?

Figyelt kérdés
szept. 25. 18:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/163 anonim válasza:
Azért írok, mert érdekesnek tartom a stílusod. Én eltérek a társadalom nagy részétől, de nem lubickolok benne inkább pokolian élem meg. Mióta megkóstoltam egy kicsit a halált szellemként járok ebben a világban, ez az okom, hogy más vagyok. Nem csak azt gondolom az életről, hogy egy illúzió, hanem úgy is élem meg. Nem az anyagi valóságban élek, hanem halál utáni és a születés előtti létben, idő utáni és az idő előtti nagy büdös semmiből nézek vissza rátok. Minden emberi mintát ismerek, ezt felhasználva nem gátlástalanul, de ezt felhasználva manipulatív vagyok amit az én javamra fordítok. Ezeken az emberi mintákon sokat gondolkodom és egyre úgy érzem, hogy az emberek szimbólumokkal veszik körbe magukat amitől az hiszik különlegesek lesznek (pl nekik van szép órájuk, kocsijuk vagy alteres a stílusuk vagy éppen diplomások). Pedig minden ember ha belülről kifelé élne nem pedig fordítva akkor sokkal boldogabbak lennének. Ti mit gondoltok? Írjon aki akar.
okt. 2. 22:05
 72/163 A kérdező kommentje:

Te még a saját tulajdonságaidat is csak beképzeled magadnak. Kizártnak tartom, hogy embereket ki tudsz használni manipulációval. Már a leszámítjuk az olyan primitívségeket, amivel még egy óvodás is át tudja baszni az embereket.

okt. 4. 16:10
 73/163 anonim válasza:
Te nem vagy különleges. Álmodozhatsz róla, de az sem tudod milyen a társadalomból kilógni. Azért, mert lehurrogsz mindenkit nem vagy gonosz, a társadalom nagy része ilyen, azért mert őszinte vagy (ami nem úgy néz ki) nem vagy különb hisz ugyanolyan ellenszenvet éreznek irántad mint aki képmutatóan kedves. Azzal sem különbözteted meg magad, hogy nem vagy prűd, mert kb villantasz itt a neten egy kocka hasat és már legalább 5 nő ír, hogy találkozna, úgy, hogy lehetek akár a baltás gyilkos is. Te csak egy átlagos kislány vagy, aki lehet a kis környezetében kitűnik, mert ő volt a legbunkóbb, de igazából nem is az csak megjátssza, hogy kitűnjön. Valószínű ha szemtől szembe állnak, ugyanúgy bágyadt tekintettel vékony hangon halk alig érthető mondatokkal beszélnél hozzám, mint a nők nagy része. Te azzal akarod különlegesnek érezni magad, hogy a lúzer kis embereket leszólod, hogy te közülük tünk ki. “Vakok között félszemű a király”
okt. 4. 18:07
 74/163 anonim válasza:

Kérdező, mit gondolsz a húrelméletről? Vagy az abiogenezisről? Vagy a neurális hálókról? Esetleg vélemény valamilyen kortárs íróról?

Ilyesmikről lehet veled beszélni?

okt. 4. 18:15
 75/163 A kérdező kommentje:

"kb villantasz itt a neten egy kocka hasat és már legalább 5 nő ír, hogy találkozna"

Csak éppen nem igaz. Persze neked erről fogalmad sincs, mert nincs kockahasad és nem tudod kipróbálni. (Na meg ha lenne, akkor se próbálnád ki, mert te is ugyanolyan prűd vagy.)

okt. 4. 18:28
 76/163 A kérdező kommentje:

"Azért, mert lehurrogsz mindenkit nem vagy gonosz, a társadalom nagy része ilyen, azért mert őszinte vagy (ami nem úgy néz ki) nem vagy különb hisz ugyanolyan ellenszenvet éreznek irántad mint aki képmutatóan kedves."

És ki mondta, hogy emiatt lennék különb? Amik miatt magamat különbnek tartom, azokból eddig egyet se írtam le. A szexet megemlítettem, de még az sincs az 5 legfontosabb között.

okt. 4. 18:32
 77/163 anonim válasza:
Na akkor miért is vagy te különb?
okt. 5. 09:01
 78/163 A kérdező kommentje:
Lenne értelme leírnom? Bármit is írok, elismernétek, hogy igen, különb vagyok, ti meg egyszerű tucatemberek?
okt. 5. 09:05
 79/163 anonim válasza:

78

Ha a 74-re megfelelő minőségben válaszolnál, én elismerném, hogy nem vagy tucat ember.

okt. 5. 10:17
 80/163 A kérdező kommentje:

A 74-esre egész biztosan nem fogok válaszolni, hisz az illető magában eldöntötte, hogy bizonyos tudományágak bizonyos területeinek ismerete számít különcségnek. Ennek szerintem az égvilágon semmi értelme, és nem akarom adni alá a lovat.

okt. 5. 10:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!