Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Behúzták a csőbe a fiamat....

Behúzták a csőbe a fiamat. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

25 éves fiam és a barátnője (24) 4 éve vannak együtt. 1 éve össze is költöztek egy kis albérletben. Sokáig tablettával védekeztek, de néhány hónapja a lány azt mondta, Mirena spirált rakat fel, mert az biztonságosabb. Szülinapjára a fiam és oda is adtuk neki az árát, ő pedig azt mondta, felrakatta.

Az is fontos a történetben, hogy sokat romlott a kapcsolatuk az utóbbi időben. Együtt lakva sorra jöttek elő a problémák, nézetkülönbségek. A fiam sokáig minden áron ragaszkodott hozzá, de a vége felé már fontolgatta a szakítást, de a lány nagyon maradni akart.

Múlt héten bejelentette, hogy teherbe esett. Mindenáron egyedül akart elmenni a nőgyógyászhoz, de a fiamnak gyanús lett valami, és ragaszkodott hozzá, hogy elkísérje.

Ott aztán kiderült, hogy nincs semmiféle spirálja. A doki értetlenkedett is, mert spirált csak már szült nőknek szoktak felrakni, ő meg ugye még nem....

Otthon kérte tőle a fiam a számlát, bármilyen papírt, de nem tudta odaadni.

Nagyon úgy érezzük, hogy a leányzó érezte, hogy gond van a kapcsolatukkal, és csak megjátszotta ezt a spirál dolgot, hogy ne kelljen védekeznie, és egy babával magához kösse a párját.

Szerintetek mit tanácsoljak a gyerekemnek? Totál ki van akadva, nem érti az egészet, nem akarja maga mellett a lányt, nem akar gyereket, és engem meg az apját faggatja, hogy mit tegyen.

Eddig hárítottam, mondtam, neki kell döntenie (amúgy nagyon kedveltük a lányt, családtag volt náluNK), de most már azt érzem, nem boldogul egyedül a gyerekem, nem hagyhatjuk magára egy ilyen döntésben.

Ti mit tennétek?

#hazugság #terhesség #terhesség megszakítása?
2015. ápr. 3. 07:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 anonim ***** válasza:
Tudod ki fizetné ki..
2015. ápr. 14. 11:54
 102/108 anonim ***** válasza:
A felénél többet semmiképp nem fizettem volna többet a helyetekben. Szerintem jó döntés volt, az a nő egy szörnyetegnek tűnik a leírtak alapján.
2015. ápr. 17. 00:51
 103/108 anonim ***** válasza:

-többet

bocsi.

2015. ápr. 17. 00:51
 104/108 A kérdező kommentje:

102-esnek írom: hihetetlenül megváltozott ez a lány. Most valóban "szörnyetegnek" tűnik, ahogyan írod, de eddig csendes, kedves, jólelkű lányként ismertük. Azt hiszem, most kicsit beleőrült ebbe a játszmába, és nem önmaga, de ha majd túl lesz ezen az egészen, lehiggad, és talán megtanulja azt is, hogy nem lehet kikényszeríteni a szerelmet. A szülei kerítettek neki egy pszichológust, már 3 alkalommal volt nála, remélem segít neki helyretenni a lelkét.

A pénzt átutalta a fiam a szülőknek, ők meg visszaküldték. Én csak azért akadtam ki egy kicsit ezen a követelésen, mert a leányzó a spirál árát is benyelte, így dupla lehúzásnak éreztem, de nem szóltam bele ebbe az ügybe.

A műtét jövő kedden lesz, és ez újabb csavar a történeten. A lány már azelőtt elkezdte intézni, hogy a fiammal közölte volna döntését.

A fiam mostanra borult ki igazán. Kivett néhány nap szabadságot, leutazott a nagyszülei házába, kikapcsolta a telefonját is, csak naponta egyszer csörög haza. Mióta nem elérhető a lány számára, minket hív napi 1-2 alkalommal, és ócsárolja a fiunkat, hogy tönkretette az életét. Az első hívásnál még próbált minket maga mellé állítani, most már csak a nevelésünket kritizálja. Mit mondjak, kellemes beszélgetések! A férjem is, én is igyekszünk higgadtak maradni, nem bántjuk, elég naki a maga baja is, és mindig felvesszük a telefonját, mert valószínűleg szüksége van arra, hogy kibeszélje magát. A szüleivel is tarjuk a kapcsolatot, ők úgy látják, lassan beletörődik a helyzetbe. Úgy néz ki, jövő hónap elejétől új munkahelye is lesz, addig meg táppénzen marad.

Az ember az 50-es éveiben nem nagyon szokta azt kívánni, hogy bár lenne idősebb, de én most szívesen lennék néhány hónappal arrébb, hogy túl legyen ezen az egészen a családunk!

2015. ápr. 17. 10:03
 105/108 anonim ***** válasza:
Hát,csak annyit tudok mondani,hogy kitartást. Írtam már ide korábban,én írtam,hogy szüksége lesz pszichológusra. Reméljük segít neki,bár ha lassan beletörődne,ahogy a szülei látják,akkor nem hívogatna titeket többször is,hogy ilyeneket mondjon. A fiadat nagyon sajnálom, remélem neki is jobb lesz idővel és talál maga mellé egy normális lányt,akivel normális módon tud majd családot alapítani. De egy biztos...soha sem fogja tudni elfelejteni azt a pici babát... :S
2015. ápr. 17. 13:15
 106/108 anonim ***** válasza:

A műtétre remélem elkíséri őt valaki.

Nála már nem lehet előre tudni...

2015. ápr. 17. 16:06
 107/108 anonim ***** válasza:
Na,valami fejlemény? Meg volt a műtét?
2015. ápr. 26. 15:13
 108/108 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2023. szept. 15. 02:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!