19 hetes kismama vagyok és iszonyatosan fáj a fogam. A doki ad ilyenkor szúrit vagy érzéstelenítőt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 06:36
1/17 anonim válasza:
Nekem a 20.heten huztak ki a bolcsessegfogamat mert iszonyatosan fajt. Ugy tudom csak az elso trimeszterben nem adnak szurit en 4-et is kaptam
2/17 anonim válasza:
Adnak az elsőben is. Szólni kell a terhességről, és olyant adnak, amit szabad.én 9 hetesen kaptam 4-et.
3/17 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy az első trimeszterben inkább a hányinger miatt nem ajánlott a fogorvos, mivel a szádban turkál és az irritálhat. Az érzéstelenítésről megkérdeztem a nőgyógyászt, azt mondta, nyugodtan mehet (Ultracain), nekem azóta hármat tömött és egyet húzott a fogorvos. Ne aggódj, nem lesz baja a babának.
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a választ igazából nekem az a problémám hogy jön a bölcsesség fogam de olyan nagy hogy nem fér el a számba... ezért kellene eltávolítani kiszedni onnan plusz tömés is lenne :(
2015. márc. 24. 11:07
5/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha komoly a baj és panaszt okoz, akkor valószínű kiveszik, persze érzéstelenítésben. Majd a dokid megmondja. Rám is vár egy ilyen beavatkozás, de mivel nekem (még) nem fáj, a szülés utánra lehetett halasztani. Ha felszíni a tömés, akkor az nem gond, de ha az is komolyabb, akkor majd megmondja a doki, hogy mit lehet tenni, mert ilyenkor röntgent nem szoktak csinálni. Kitartás, remélem hamar túl leszel rajta.
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm gondtalan babavárát mindenkinek
2015. márc. 24. 12:46
8/17 anonim válasza:
Én pont abban a cipőben járok mint te. Nem a szuri a baj. De röntgen nélkül a bölcsességfogat nem szokták kiszedni. De ha nagyon fáj akkor lehet egy röntgen is máshogy jön ki, sok még az a hátralévő idő így.. Az én esetem más egy kicsit, jelenleg úgy érzem ráér szülés után, nem fáj csak kétszer volt gyulladt és mivel nincs helye ki kellesz szedni.
9/17 A kérdező kommentje:
értem mindenesetre ma elmegyek a dokihoz meglátjuk, hogy mi lesz. Attól tartok, hogy be van gyulladva és nem akarom, hogy a babának baja legyen. No meg a bal oldali alsó fogsorom is fáj :(
2015. márc. 25. 09:29
10/17 A kérdező kommentje:
tegnap voltam dokinál és azt mondta hogy nagy a bölcsesség fogam és nincs helye terjeszkedni 2 homeopátiás kenegetőt/gélt kiírt azt használjam (Aperisana, Medi Line Gingisol) eddig még nem javult :(
2015. márc. 26. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!