19 hetes kismama vagyok és iszonyatosan fáj a fogam. A doki ad ilyenkor szúrit vagy érzéstelenítőt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 06:36
11/17 A kérdező kommentje:
ha elmúlik a gyulladás akkor ki kell szedni onnan de ez már a szájsebészet dolga :(
2015. márc. 26. 06:54
12/17 anonim válasza:
Kérdező, én teljesen átérzem, ugyanebben a cipőben vagyok. Állandóan gyulladt. Alapból tudok enni is rajta de már kétszer gyulladt volt eddigi terhességem alatt (13 hetes vagyok) és először úgy fájt hogy alig aludtam napokig. Azt mondta a doki ha rosszabb akkor ír fel antibiotikumot mert kevésbbé árt mint a gyulladás viszont a röntgent addig húzzuk amíg lehet. Ő sem akarja megcsinálni és én se igazán, igaz kettőnk közül ő tudja mennyire biztonságos az ólom köpeny, nem én. Röntgen nélkül nem szedi ki nekem. Azt nem tudom hogy neked milyen fajdalmaid vannak de ha nem nagyon van más megoldás akkor sztem olomkopennyel neked meg fogják csinálni. Ha maga a gyulladás fájdalmas és miután enyhül már nem is fáj Sehol akkor érdemes várni vele még.
13/17 A kérdező kommentje:
elnézést, hogy csak most írok de tegnap a klinikán kihúzták mert akkora volt a bölcsesség fogam hogy nem fért el a számba :( kaptam szúrit de mindent éreztem nekem nem csináltak röntgent a baba miatt.
2015. márc. 31. 17:17
14/17 A kérdező kommentje:
azt mondta a doktor nő, hogy 3-4 napig tejterméket ne fogyasszak illetve forró fűszeres ételt ne szívogassam és ne öblögessem... remélem hamar meggyógyul a helye gondtalan babavárást mindenkinek!
2015. márc. 31. 17:19
15/17 anonim válasza:
Akkor túl vagy rajta. Nyilván látszik a fog helyzetéből is hogy mennyire lehet gond ott ahol csak a röntgen látja.. Vagy nem tudom. Valamiért úgy ítélték meg hogy neked nem feltétlen kell röntgen és az jó akkor.
Én inyem azota viselkedik szerencsére igaz még sok sok hetet kell kihuznom vele.
Jobbulást és boldog babavarast!
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, viszont :)
2015. ápr. 4. 15:08
17/17 anonim válasza:
Köszönöm :) na én megyek lassan a következő augmentin kuraert mert megint egyre nehezebb a nyelés. Szerintem meg is lesz a röntgen, 11 hete gyulladt az inyem, hol rosszabb, hol jobb. Gyulladás se jó a babának és még rengeteg van hátra. :( (15 hetes vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!