Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes vagyok ma nagyon...

31 hetes vagyok ma nagyon gyakran keményedik a hasam, és sokáig, fullasztó érzés van ilyenkor a torkomban, nehezen kapok levegőt ez nagy gond?

Figyelt kérdés
fèlek, mert napokig nem stedtem magnèziumof, sokat emelem a 2 èvesem, es nem nagyon pihenek. Mikor menjek korhazba, ha meddig fajul?! Az a baj ha elmegyek egybol befektetnek ha nincs semmi akkor is, es nem maradhatok csak ha muszaly! Fiammal 5-szor mentem es mindig 4-5 napra benbtartottak megfigyelesen, most ezt nem tudom megtenni ferjem, anyos, anya dolgoznak. Korhazi csomag ossze sincs pakolva, baba ruhak ki se mosva-vasalva ezeket mikor csinaljam?
2015. márc. 26. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Figyelj.. Legalább szedjél magneziumot és pihenj akármilyen nehéz is megoldani, ez így veszélyesnek tűnik. Ha pihenés ellenére sem múlik el kell menni orvoshoz de most sem ártana hidd el. Ha befektetnek annak megvan az oka. Ott legalább pihensz.
2015. márc. 26. 15:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Elkezdett tompàn fàjni a derekam :-S lezuhanyzok.
2015. márc. 26. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező hogy,érzed magadat jobban vagy??
2015. márc. 26. 16:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Hat úgy feszül a hasam hogy kozbe nem kemeny, de feszul, fullaszt, hanyingerem , etvagytalansag van, es mar csak kicsit faj a derekam. De varok meg nem megyek a korhazba reggel viszont mindenkepp szakrendelesre mehszajat nezetni.
2015. márc. 26. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom azt tudod,hogy napi 10 keményedés még oké. Fullasztó azért lehet,mert nyomja a kicsi a tüdődet. Nem lehet,hogy csak megfeszíti magát? Nekem is csinált ilyet,azt hittem keményedés. De ha aggódsz,inkább menj be feleslegesen,minthogy baj legyen. Én vasárnap kezdem a 32. hetet, a kórházi csomagot is jövő hétre tervezem,hogy összepakolom,a babaruhákat majd csak 2 hét múlva vesszük meg,akkor fogom őket kimosni,kivasalni,stb.
2015. márc. 26. 22:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ejszaka is arra keltem hogy alig kapok levegot, kemenyedik, es derekam is fajt... nemsokara indulunk dokihoz, remelem nem nyilik a mehszaj.
2015. márc. 27. 06:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Írj,hogy mi volt!!
2015. márc. 27. 13:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Nstre ndben volt, méhszàj zàrt, kaptm tüdőèrlelő szurit, pihennem kell, es magnezium.
2015. márc. 27. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy látom ez az időjárás minden babának betett most. Nagyon sok ilyet olvasok most itt,hogy jósló fájások vannak meg egyebek. Nekem múlt hét elején volt,amikor a jó idő jött. De az a lényeg,hogy rendben van minden. Tényleg próbálj meg pihenni és sok magnéziumot szedni. Milyen magnéziumot szedsz?
2015. márc. 27. 17:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Ma delelott rettenet meleg volt estere szakado eso .. igen megerzik ezt a babak is. En magnezium pezsgotablettat iszok. Elso babammal is front volt 35 hetesen megindult a szules, de sikerult benntartani. Gorcsoltem, rozsaszin folyas, es kinyilt a mehszaj is. 2 napig infuziuztak. De vegul 41 heten inditottak.
2015. márc. 27. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!