Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek már jósló fájások lehetne...

Ezek már jósló fájások lehetnek, vagy valami gond van? 32+6 hkm

Figyelt kérdés

Tegnap este pisilés után jelentkeztek menzis görcsök és mellé fájt a derekam is,sőt olyan érzésem volt mintha nagy wc-ni kellett volna,de valójában nem kellett.

Nem néztem mennyi ideig tartott,de kb 10 percig vagy picit tovább.

A babám közben folyamatosan és nagyon erősen mozgott.

Aztán valahogy elaludtam.

Előző két este is voltak enyhe menzis görcseim és mellé derékfájás is,de a tegnapi sokkal erősebb volt.

30. héten nézett a doki méhszáj állapotot,mert gyakran keményedtem,de teljesen zárt voltam akkor.

Napi 3x2 magne b6-ot szedek már a 10. héttől.

Az az igazság hogy nem sokat pihenek,szinte egész nap mozgásban vagyok és ezt néha már érzem a hasamon is mert sokat feszülget.

Kb. 3 hete van az is hogy a babám mozgása eléggé fájdalmassá vált,mintha nem férne el odabent.

Ugye ezek nem azt jelzik hogy túl közel már a szülés?

Még jó lenne pár hetet kibirni.

Első baba,igy nemtudom mi a normális ilyenkor és mi nem.

Félek,nem szeretném hogy idő előtt történjen bármi is.

Várom a tapasztalatokat.

2015. márc. 18. 06:40
 1/6 anonim válasza:
Attól tartok, de! Többet kellene pihenned, lehet, hogy kifejezetten ágynyugalomra lenne szükséged! Sürgősen keresd fel a nőgyógyászodat!
2015. márc. 20. 11:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtál.

Már kórházban vagyok,visszatartáson.

Majdnem beindúlt a szűlés.

A méhszáj is 2100 és van barna folyás is.

Kapom a magnéziumot,azt mondták ez segít hogy bent maradjon még a kicsikém.

2015. márc. 20. 17:39
 3/6 anonim válasza:
Drukkolok, hogy sikerüljön minél tovább bent tartani a kicsit. Örülök, hogy még időben orvoshoz fordultál!
2015. márc. 21. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nagyon remélem hogy még bent marad pár hétre.

2015. márc. 21. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Hasonlo cipoben jarokh, hogy vagytok? Par napig nem szedtem magneziumot es ma nagyon kemenyedik, gyakran es sokaig, es közben fulldokló erzesem van alig kapok levegőt!
2015. márc. 26. 15:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha valóban sokat keményedik a hasad,esetleg érzel menzesz szerű görcsöt is,akkor mindenképp nézesd meg magad.

Én szedtem a magne b6-ot,napi 3x2-őt,mégis jöttek a fájások és keményedések.

4 napig voltam kórházban,visszatartáson.

3x kaptam infúziót.

Kaptam 2 tüdőérlelőt is a biztonság kedvéért.

Nekem már 5 napja voltak fájásaim,mondta is az orvos hogy nem lett volna szabad eddig húzni.

Nagyon kevesen múlott,meg is születhetett volna akkor a fiam.

Nemtudom meddig húzzuk még,de legalább már eltelt egy hét.

Hallgass rám és nézesd meg magad,mert a keményedésektől kinyílhat a méhszáj.

2015. márc. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!