Nagyon vizesedek, és azt hiszem a vérnyomásom is magas lehet (néha érzem h bedobog a szívem rendesen). Nincs fogadott dokim, kihez forduljak ilyenkor? 33+3 hkm
Vizesedek kb 2 hete. Bokám már nincs,a cipőbe alig fér bele a lábam.
Az elmúlt napokban sokszor érzem h bedobog a szívem,amúgy alacsony/normális szokott lenni a vérnyomásom.
Védőnőhöz pénteken kell mennem. Terhesgondozóba (sztk-s) pedig jövő hét csütörtökön. Mindig csütörtökön van rendelés arra körzetre ahol én élek. A háziorvos sem rendel már,és amúgy is elég bunkó velem mindig. PL hiába szólok oda h beutaló kell vérvételre v táppénzes papirért h mikor mehetek érte,mindig mondja h várjam ki a soromat(pedig sztem kismamaként nem kéne a beteg emberek között sokszor órákat várakoznom).
És annyira aktívnak sem érzem a babát. tegnap egyszer éreztem estefele csak. Aggódok h minden rendben van e,de nem tudom hova kéne mennem h megnyugtassanak kicsit. Nincs fogadott dokim akit ilyen esetben felhivhatnék. Meghallgatni doplerrel a baba szivhangját v bármi.
Nem tudok elöbb menni csak pénteken rendel ő,és most nincs is a városba se,hiába hivnám fel.
Kicsit félek lemenni az ügyeletre,mert mikor 29 hetes voltam telefonáltam nekik h mit tegyek,v hova menjek mert begörcsöltem és meg ijedtem. De azt mondták akkor h oda ne menjek,menjek a kórházba,elég flegmák és bunkók voltak velem még igy telefonon is.
Bemehetsz a szülészetre is ahova tartozol.
A vizesedés miatt pedig igyál sokat, és tornázz, sétálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!