Aki ikreket várt mindenképp fogadott orvost? Esetleg fogadott orvos nélkül is rendesen ellátnak?
Nemrég szültem, és egy anyuka két nappal előttem szülte ügyeletesnél az ikreit.
Igaz, nem első szülése volt neki sem, de simán megszülte őket, a második még faros is volt.
Az mondta, rendes volt vele a doktornő.
Szia, az hogy ellátnak-e nagyon helyfüggő.
Nekem nem volt orvosom, de nagyon megbántam. Hamarabb jöttek, 30. héten, pont akkoriban már nagyon elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy kellene vki, de nem volt rá időm...
Hajnalban folyt el a magzatvíz, kórház, ügyeletes lejött, kissé morcosan állt hozzám az elején, de nem is ő volt a lényeg. A szülésznők nagyon kedvesek voltak, mindent megtettek, sokkal többet voltak velem, az előkészületek alatt. A császárt nagyon szépen megcsinálta a doki, szépen vágott (ez sem elhanyagolható). Viszont az azt követő napokban azért érződött, hogy a szobatársammal kissé jobban foglalkozott(neki ő volt a fogadott dokija, és eléggé ajnározta...). Aznap én voltam a harmadik császáros, az előttem szülőknek volt fogadott dokijuk(sztem ezért is voltam harmadik). Azt viszont nem bántam, hogy az első két kisgyereke letudta a neonatológus, majd csak az ikreimre tette a figyelmét. Azt mondták ezért vagyok harmadik, ígyhát nem bántam.
Szülés után sem adtunk (az anyaszállón ilyen 30-50-60 ezrekről beszéltek az anyukák, huh, hát az elég rázós lett volna nekünk).
Bégül kontrollra (15 perc volt a vizsgálat kb) magánban mentem hozzá, 7 rugó, de olyan kedves volt, hogy majd elolvadt. Hát ennyi. Egyszer mér belefért a 7 ezer, de hogy egész terhesség alatt végig így menni, utána meg a szülést is fizetni, az már sok(k) lett volna!
Bocs hogy ilyen sokat írtam.
Nálunk a terhesgondozásos doki idős már és nem is nagyon alapos, így jobban jártam volna, ha van egy magándoki, akitől kellő figyelmet kapok, de hát a pénz az pénz...
Hála Istennek 1,5 hónap kórház után hazajöhettek, és teljesen egészségesek.
Ha kérdésed van még, szívesen válaszolok.
Szia!
Én két szülésen vagyok túl,mindkétszer volt fogadott dokim. De most babás vagyok,úgy csinálnám,ha Mo-on szülnék, hogy csak szülésznőt fogadnék,szerintem az a lényeg!
Feleségem magándokihoz járt, már a terhesség előtt is.
Bármikor fel lehetett hívni, ha nem vette fel a telefont, visszahívott.
Csak azért bement hétvégéken a kórházba, hogy megnézze, hogy minden rendben van-e a feleségemmel.
De a kórházban amúgy is mindenki nagyon rendes volt mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!