Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki ikreket várt mindenképp...

Aki ikreket várt mindenképp fogadott orvost? Esetleg fogadott orvos nélkül is rendesen ellátnak?

Figyelt kérdés

2012. nov. 13. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Oszinten,en nem mertem mashogy. Mikor meg nem tudtam hogy ikrek,ugy voltam vele,nem fogadok.Lanyomnal volt fogadott doki meg is voltam vele elegedve,megis az anyagiak miatt igy gondoltam a kistesonal nem fogadok. De mikor kiderult hogy ketten vannak,nem mertem nem fogadni.
2012. nov. 13. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Én bizony nem fogadtam! Az sztk-s dokim nagyon rendes, segitőkész volt, és ugy gondoltam, azt az összeget elkölthetem rájuk is! Semmi gond nem volt, császár után kapott a doki pénzt, de nem annyit, mintha fogadtuk volna.
2012. nov. 13. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Nemrég szültem, és egy anyuka két nappal előttem szülte ügyeletesnél az ikreit.

Igaz, nem első szülése volt neki sem, de simán megszülte őket, a második még faros is volt.

Az mondta, rendes volt vele a doktornő.

2012. nov. 13. 13:38
 4/6 anonim válasza:

Szia, az hogy ellátnak-e nagyon helyfüggő.

Nekem nem volt orvosom, de nagyon megbántam. Hamarabb jöttek, 30. héten, pont akkoriban már nagyon elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy kellene vki, de nem volt rá időm...

Hajnalban folyt el a magzatvíz, kórház, ügyeletes lejött, kissé morcosan állt hozzám az elején, de nem is ő volt a lényeg. A szülésznők nagyon kedvesek voltak, mindent megtettek, sokkal többet voltak velem, az előkészületek alatt. A császárt nagyon szépen megcsinálta a doki, szépen vágott (ez sem elhanyagolható). Viszont az azt követő napokban azért érződött, hogy a szobatársammal kissé jobban foglalkozott(neki ő volt a fogadott dokija, és eléggé ajnározta...). Aznap én voltam a harmadik császáros, az előttem szülőknek volt fogadott dokijuk(sztem ezért is voltam harmadik). Azt viszont nem bántam, hogy az első két kisgyereke letudta a neonatológus, majd csak az ikreimre tette a figyelmét. Azt mondták ezért vagyok harmadik, ígyhát nem bántam.

Szülés után sem adtunk (az anyaszállón ilyen 30-50-60 ezrekről beszéltek az anyukák, huh, hát az elég rázós lett volna nekünk).

Bégül kontrollra (15 perc volt a vizsgálat kb) magánban mentem hozzá, 7 rugó, de olyan kedves volt, hogy majd elolvadt. Hát ennyi. Egyszer mér belefért a 7 ezer, de hogy egész terhesség alatt végig így menni, utána meg a szülést is fizetni, az már sok(k) lett volna!

Bocs hogy ilyen sokat írtam.

Nálunk a terhesgondozásos doki idős már és nem is nagyon alapos, így jobban jártam volna, ha van egy magándoki, akitől kellő figyelmet kapok, de hát a pénz az pénz...

Hála Istennek 1,5 hónap kórház után hazajöhettek, és teljesen egészségesek.

Ha kérdésed van még, szívesen válaszolok.

2012. nov. 14. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én két szülésen vagyok túl,mindkétszer volt fogadott dokim. De most babás vagyok,úgy csinálnám,ha Mo-on szülnék, hogy csak szülésznőt fogadnék,szerintem az a lényeg!

2012. nov. 14. 14:56
 6/6 Golan Trevize ***** válasza:

Feleségem magándokihoz járt, már a terhesség előtt is.

Bármikor fel lehetett hívni, ha nem vette fel a telefont, visszahívott.

Csak azért bement hétvégéken a kórházba, hogy megnézze, hogy minden rendben van-e a feleségemmel.

De a kórházban amúgy is mindenki nagyon rendes volt mindenkivel.

2012. nov. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!