Ilyenkor tényleg csak reménykedhet az ember, hogy minden rendben és nem halt meg a magzat?
12 hetes vagyok a második babával. Utoljára 8 hetesen voltam uh-on. Egy hét múlva megyek ismét. De sokszor megfordul a fejemben,hogy mi van, ha nem is él! Tünetem előtte sem volt, most pár napja van enyhe hányinger, de ennyi.
Van szívhanghallgatóm, de félek,ha nem találom meg, akkor csak még idegesebb leszek! Más is fél ettől?
Ha semmi bajod sincs, akkor minek stresszeled magad?!?!?!
A STRESSZ az, ami árt a babának, inkább foglald el magad és ne hülyeségeken tört a fejed.
Borzasztóan féltem én is, hogy mit mondanak a 12 hetes UH-n, hogy közlik, hogy már nem is él. Nálam fokozta, hogy volt tavaly februárban 9 hetesen egy missed ab-om, az a terhesség teljesen tünetmentesen elhalt hetekkel korábban, és nem lökődött ki, tehát nem indult be a vetélés. Semmi jele nem volt. Na, gondolhatod, egyfolytában attól rettegtem, hogy elmegyek a 12 hetes UH-ra, és közlik, hogy már egy ideje nem is él... Sajnos ez tényleg ilyen szar időszak, hogy semmit nem tudsz a babáról soha, csak reménykedhetsz... A 12 hetes után kicsit megnyugodtam, a fejemben ez egy vízválasztó volt, de én is csak azóta vagyok igazán nyugodt, mióta már érzem minden nap, tudok vele kommunikálni. Kitartás, biztos minden rendben lesz :)
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!