Csak akkor van rendben a magzat, ha az anyuka hány is?
Marhaságnak nem marhaság, csak egy egyszerű kutatási eredmény, hogy azok a kismamák, akik hányingerrel, hányással küzdenek, ritkábban vetélnek el (Czeizel Endre Pl.).
De ez nem jelenti azt, hogy aki teljesen jól van, az elvetél!
En vegig hanyinert ereztem terhesseg alatt, de csak egyszer hanytam.
Anyukam 3 terhessege alatt 1zer volt rosszul, de akkor sem hanyt.
Koszonjuk szepem jol vagyunk :)
Ezen nem kell eggodni.Inkabb orulj, hogy ilyen mazlid van :)
Jo egeszseget kivanok.
Ez butaság. Én végighánytam az első 4 hónapot, anyukám 3 terhességénél egyszer sem hányt, egészséges gyermekei születtek.
Nem tudom, mitől függ a hányinger vagy a hányás, de a baba egészségéhez semmi köze nincs :)
NE aggódj és ne hiányold a macerás tüneteket, lesz belőle bőven a végére ;)
A 7. hét elején még én is vígan vigyorogtam, hogy milyen jól vagyok. A hét vége felé már kevésbé, végül a 12. hétig elkisért a hányinger. Akkor megint, mintha elvágták volna. Apropó: mind a négy terhességemnél így történt.
Végül pedig: Czeizel nem azt nyilatkozta, hogy aki nem hány az első trimeszterben, mint a lakodalmas kutya, annak nem lesz egészséges a gyereke, hanem azt, hogy akik hányingerrel, hányással küzdenek, egyes vizsgálatok szerint erősebb méhlepénnyel bírnak. Ennyi. Nem kell túlreagálni és belemagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!