Ha terhes valaki, és minden rendben van (nem görcsöl, nem vérzik, nem pecsétel) , akkor is előfordulhat, hogy minden tünet nélkül elhal a magzat?
Jaj, annyira rettegek ettől!!! Ez a 8. hét. ((-:
Eddig azzal nyugtattam magam, hogy akkor biztos lenne valami tünete neki, ha baj lenne, de ezek után...
Azért a 8. hét már valami. Ha van szívhang, akkor csökken a vetélés kockázata.
Próbálj megnyugodni. nekem semmi tünetem nem volt, és nincs, kivéve azt, hogy mindig álmos vagyok, és már a 12. héten vagyunk.
Először 6+1 hetesen voltam dokinál, akkor szívhang még nem volt, petezsák, szikhólyag szépen látszódott. Azt mondta, hogy ne izguljak a szívhang miatt, van még idő. Legközelebb 9+1 hetesen, 28án megyek (az még másfél hét!)
Reggeli émelygés+mellfeszülés és egész napos fáradtság, álmosság gyötör (csak szerencsére), rengeteget alszom.
Remélem minden rendben lesz, tudom, hogy attól, mert izgulok rajta, nem változik semmi.
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam.
Utsó válaszolónak üzenem, hogy sajnos tapasztalatból tudom, hogy semmilyen tünetekkel nem jár ha vkinek missed abortion-a van. Ennek ez a "lényege" - elmaradt vetélés, ezért kell műszeresen befejezni!
Én 8 hetesen voltam először, akkor már az embriónak nagyobbnak kellett volna lennie, mint amekkora nekem a petezsákom volt. Sajnos műsz. bef. lett a vége.
De próbálj meg arra gondolni, hogy Veletek minden tuti lesz!!! Ne parázz előre, sok sikert! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!