Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan lehet tudni a terhesség...

Honnan lehet tudni a terhesség legelején, ha sorvad, vagy nem fejlődik rendben a "magzat"? Van valami jele? Lehet érezni valamit?

Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt,vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem,hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.
2008. nov. 16. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én sem éreztem semmit.Az egyik Uh-n még ott volt,a másikon már semmi.:-((

És én csak 1 hét múlva kezdetem vérezni,szerencsére nem kellett műteni,teljesen kitisztultam.

Miért kérdezed??Van valami probléma??

Ha bármi szokatlant érzel,irány a doki,ügyelet!!

Maszatka

2008. nov. 16. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te érezni nem érzel semmit, viszont az UH-kon a doki azért végzi el a számolásokat, hogy ezt ki tudja küszöbölni.
2008. nov. 16. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem januárba volt egy elhalt terhességem.Most 30 hetes vagyok és hála istenek minden rendben van!Akkor azt hittem hogy minden oké, de mostmár tudom,hogy igenis van jele!Nekem reggelente mindig olyan érzésem volt,hogy megfog jönni,nagyon érzékeny volt a hasam ha valami hozzáért, a mellem annyira fájt mindig minden apró rázkódásnál úgy éreztem hogy nem birom ki és emelett folyamatosan fájdogált a hasam!Én sem véreztem és mivel nem volt akkor még összehasonlítási alapom azt hittem ezek velejárnak,de mostmár tudom hogy ezek nem voltak normális érzések!
2008. nov. 16. 13:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Maszatka válaszára.2 napja barnás folyásom van, olyan 6-7 hetes lehetek. Vérzés, görcs nincs. Tegnap voltam az ügyeleten, de ultrahanggal nem vizsgáltak, csak "kézzel".

A doki ekkor semmilyen rendelleneset nem látott, de szerintem ha elhalt azt nem tudja kitapintani. Hétfő ultrahang-nagyon félek

2008. nov. 16. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
mi volt az ultrahangon?
2008. nov. 17. 08:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Szemétség,hogy az ügyeleten nem ultrahangoztak meg,ezért fizetjük a tb-t!!!

Remélem nincs semmi baj!!!Mindenképpen Írj,ha megtudsz valamit.

Én sajnos mult hónapban így vesztettem el a babámat a 7. héten.Én is barnáztam,de nem volt görcs.Mire megvolt a barnázás már az uh se mutatott semmit.

Kívánom tiszta szívből,hogy minden rendben legyen Veled!!!

Maszatka

2008. nov. 17. 11:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Az uh. szerint minden ok. Két héttel ezelőtt még csak "petezsák" volt, most már 5 mm-es embrió, van szívhangja is, 7 hetes vagyok a vizsgálat szerint. A doki megnyugtatott, h minden ok. Pedig a barnázás mostmár inkább piros. Nem értem mért van ez. Ja és már van egy fiam, vele tök sima volt minden.Kicsit megnyugodtam, de akkor sem értem mitől van, ha minden ok és az uh. sem lát semmit.
2008. nov. 17. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök a jó hírnek!!!Szorítottam nagyon,hogy minden rendben legyen!!!

Vigyázz nagyon magatokra!!!

Maszatka

2008. nov. 17. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!