Érdemes elmenni 4 vagy 5d-s ultrahangra? Látnak mindent? Miben több? Nem az élmény a lényeg nekünk, hanem, hogy tudjuk, hogy minden rendben. Le van maradva a babánk 2 héttel és riogatnak.
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 11:35
2/6 anonim válasza:
Szia!
Mi 26 hetesen voltunk. Nagyon nagy élmény volt, de a lényeg, hogy minden rendben van a babánkkal. Az első 10 percben 2d-s uh-ot csinált az orvos, mindenét megnézte, amin meglepődtem még az agyműködését is, és minden tökéletes volt. Sőt nem azt írta rá a papírra, hogy zártnak látszik, hanem, hogy zárt. A szívét a szívműködését, mindenét nagyon nagyon alaposan megnézte. Úgyhogy az első 10 percbe kiderült, hogy teljesen egészséges, nem olyan nagy léptekben vizsgálták mint az sztk-ba. Nagyon titkolózos a bébink, de fél óra után az is kiderült, hogy a két kislányom után most kisfiút várunk. :)
Úgyhogy szerintem mindenképp megéri elmenni... :)
29hkm
3/6 A kérdező kommentje:
26. hetet tapossuk
2014. jún. 30. 11:59
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!Nem tudom hova valósiak vagytok de érdemes elmenni 5D re pontos adatokat tud adni ami nem mindegy.Szolnokon is van már 5D ha esetleg érdekel benneteket.Mi sajnos lemaradtunk róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!