Nyugtassatok meg legyszi hogy velem marad a babam es minden rendben odabent!?
5+1 hetes vagyok elvileg, dokinal majd csak 8.het utan szabad mebni, addig nem foglalkoznak velem ill. senkivel (kulfoldon elek).
Negyedik heten vegig gorcsolgettem, nem erosen de le kellett fekudnom h elmuljon. Tegnap toltottem az 5hetet es delutan munka utan lefekudtem aludni. Mikor felkeltem par percig eleg erosen fajt az aljasam. Oszinten szolva nem tudom h mi, lehet csak a szelek voltak mert egesz nap nagyon fel voltam puffadva. De nagyon megijedtem.
Tudom h nem szabad piszkalni de nagyon ultra-tiszta kezzel megneztem a mehszajamat es elegge lent volt, puga es nyitva!!:-( ez meg jobban megijesztett, meg az hogy raadasul a melleim erzekenysege is elmult szinte teljesen... ;-(
Ma csinalram egy tesztet reggeli elsobol. A kepeken a felso teszt vasarnap delutani, az also ma reggeli. Szerintetek halvanyabb a mai??
Nem akarom elvesziteni a babankat ;-(((
Koszi! Igerem nem nyulkalok soha tobbet!!!
Es mi van a mellfeszulessel??
Miert tunt el majdnem teljesen?
Es most mar a hasamat sem erzem ugy "teli" mint ahogy eddig... nem erzem h van bent valaki :-( miert ? Ti is vagytok/voltatok igy??
Ezen minden kismama átesik, de nem szabad pánikolni, nyúlkálni,mert ártasz vele. Tessék megnyugodni, a görcsökkel semmi baj, ha gondolod, szedj magnéziumot, attól elmúlik, de legalábbis enyhül. Pihenj sokat. Igyál sokat, egyél egészséges dolgokat.
A mellfeszülés nekem 2 hét után elmúlt, a görcseim viszont megmaradtak minden gyerkőcnél. 4 gyermekem van, egészségesek.
A görcsök van, akinél nem múlnak el, vödörnyi magnéziumtól sem.
De kérlek nyugodj meg! EZ a legfontosabb!
Boldog babavárást!
Jo, igyekszem megnyugodni akkor.
De amugy a sulyom is csokkent egy het alatt 2, 3kilot pedig nem is hanyok/hanytam egyaltalan es eleg sokat is eszek. Bar ezt ugy tudom normalis.
Nagyon koszonom h ilyen hamar irtatok!!
Nem nyulkalok tobbet. Csak magnezium tablettat lehet itt kapni, 375mg-osat. Szerintetek az jo?
Igyekszem megnyugodni, bar nem konnyu. De probalok arra gondolni h ha isegeskedem azzal csak artok, nem hasznalok vele semmit.
Koszonom hogy irtatok!!
Es irjatok meg!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!