Ez valami drukk féle? Csak nyugtassatok meg, hogy minden rendben jó?
Na most segítsetek csajok!
Na szóval!Már mindent összepakoltunk!Át is ellenőriztük!Vettem 2 csomag nagy betétet,nem tudom elég e amíg a kórházban leszek!És otthonra is kell?Meddig?
Június közepére vagyok kiírva!Ha megyünk haza a babával,akkor elég lesz neki egy röv.ujjú body,rá egy plüss tipegő,kicsi sapka egy pici vékony kis blézer szerű pulcsika!Hordozóban visszük majd haza,és nem tudom,hogy kell majd rá egy vastag/vékony takaró vagy elég a lábzsák!Mert van rajta!Jajj teljesen bepánikoltam!
Első baba lesz,de mindennek rendben kell lennie!Még van 2 hetem!A ruhát azért kérdezem,mert itt szörnyű meleg van már most is!
egy hosszú body,egy rugi és egy kiskabát elég(ha nagyon meleg van akkor kiskabát sem!!!
Egy kis takarót teríts rá!!!De ne paplant:))
Nyugi jönnek majd az anyai ösztönök:)
A kiskabát nem kell, ha meleg van. egy vékonyka!! takarót teríts rá!
Ne izgulj, minden jönni fog magától!! :)
A betét nem tudom, hogy elég lesz-e, nekem maradt is a tenából, mert hamar normális betétet használtam.
Ne izgulj, ne aggódj!! :)
Könnyű szülést, jó babázást! :)
10hkm+anyuka is :)
Júni végén szült az unokahugom, én fuvaroztam haza a kh-ból őket. A babán hosszú ujjú body + vékonyabb pamut rugi + vékony takaró volt, na meg fülvédős vékony sapi. De annyira meleg volt, hogy végül a takarót levettül róla.
Amikor én szültem és anno gondolkoztam a hazajövetelen, azt mondta a gyerekorvosunk mint az előző válaszolónak: eggyel több réteg ruha legyen a gyereken, mint rajtam.
Nem kell túlparázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!