Nyugtassatok meg kérlek, hogy minden rendben van!?
39+4 napos terhes vagyok. Ma voltam keringési UH-n, ahol a baba méreteit is mérték (kivéve súlyt) és az asszisztens nagy fellengzős hangosan közölte, hogy a gyerek adatai 36+4 naposnak felelnek meg.
Azt hittem leesek az ágyról, persze rosszul is lettem.
Volt valakinek hasonló és végül minden oké volt? Nyugtassatok meg kérlek
barátnőm most szült :
a babát utolsó mérése szerint 36 hetesnek felelt meg, feje 34 hetesnek...3400 gr-al 50 cm-el született, uh nincsen miért aggódnod!!! tényleg jók a méretei !! valószínű nem óriás de az nem baj !! az egészség a lényeg!!
Az orvos mit mondott!? Nem tartottak bent!?
Ezek után hogy nyugtassanak meg, ha nincsen rendben a baba mérete!?
77%-os te olyan buta vagy mit a ..........
minek szólsz bele a témába ?????????
tuti unatkozó tini vagy, mert h szülni nem szültél még az vbiztos !!!!!
amúgy az én gyerekem is 36 hetes méretekkel rendelkezett, 3 kg feletti súllyal született.....
első voltam
Köszönöm a biztató, nyugtató válaszaitokat :) Már jobban érzem magam. Hát igen, én sem értem az asszisztens miért csinálta ezt, a szonográfus szerintem direkt egy szót sem szólt, gondolom úgy volt vele majd a doki eldönti mi van.
Jajj, csak bújna már ki :D Remélem hamarosan én is a pozitív történetemmel nyugtathatom a hasonlóan aggódó kismamákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!