Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?
Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!
Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.
Hát furcsa ez az egész téma. Valaki kérdezi, hogy milyen joggal ítélek én el valakit aki mérgezi a gyerekét. Hát, ha már a jog szót felhozta: A gyereke gyógyulását, vagy szinten tartását, netán az élete végéig tartó kezelését egy szellemileg sérülteknek létesített intézetben Én meg a többi nemdohányzó ember fogja megfizetni ADÓ formájában. És az összes többi dohányzó ember kezelését is mi fizetjük. Persze itt a pénz nem számít, ennél sokkal fontosabb, hogy emberi életekről van szó.
Mikor azt mondják néhányan, hogy végül is az anya dolga.. A nagy fenéket! Csak a saját élete az ő dolga, a gyereké már nem.
17:15-ös hozzászóló:
Indoklom, hogy miért nem az anya dolga a gyermeke élete. Ugyebár a saját gyerekünket se mérgezhetjük meg, vagy verhetjük halálra. Törvényileg. Az anyaméhben miben más? Szörnyű, hogy ott meg engedi a törvény, hogy valaki nap mint nap kisebb-nagyobb adagokban mérget tegyen a gyermeke "táplálékába", szervezetébe. Furán hangzik, de feketén-fehéren ezt csinálja minden dohányos anyuka. Mérgezi a saját hobbia által a gyerekét SZÁNDÉKOSAN!!! Mert gondolom senkire nem erőszakolják rá a cigit mások, vagy nem álmukba szívnak.
Ha belegondolok, itt bűnözők beszélgetnek egymással, és dicsekednek, hogy Ők hogyan mérgezik a gyermeküket.
Persze nem minden hozzászóló az. Azért látom, hogy van olyan aki még felháborodik ezen. Szerencsére.
Nyugodtan szidjatok meg! Meg pontozzatok le, hisz legjobb védekezés a támadás:)
Jézus Mária!!!!
Te aztán belemelegedtél a válaszokba! Állítsd már le magad egy kicsit!!!!
sokan vannak itt, vissza olvastam, akiknek már 6 éves a gyerekük vagy idősebb: ismét kérdem őket, a gyermekük iskolaérett, ismeri a betűket, netán tud írni, olvasni,ismeri a színeket, be tudja kötni a cipőjét, szabálykövető, tud 45 percig egy dologra koncentrálni,
Komolyan szertenék választ kapni, mert az ismeretségi körömben a dohányos anyukák gyerekei ezen a téren voltak visszamaradottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!