Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki nem...

Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?

Figyelt kérdés

Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!

Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.

2010. febr. 3. 08:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/127 anonim ***** válasza:
91%
Szia!Elmesélem az én történetemet!Amikor az első babámmal voltam terhes 16 éves voltam és cigiztem!Nem nagyon tudtam letenni,de azért csökkentettem!41 hétre született meg a kislányom 3kg és 51 cm makk egészségesen!Most 6 év után a második babámat várom és ahogy a teszt pozitívat mutatott le is tettem a cigit,mert úgy gondoltam,hogy ennyit megérdemel a baba!Sokkal felelőségteljesebben tudtam dönteni!Úgy gondolom,hogy egyáltalán nem hasznos ez a baba részére!Ha valakinek igazán fontos a baba akkor ennyit megtehet érte szerintem!16 évesen még nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal,de most már nem tudnám megteni!Felnőttek vagyunk és egy kicsit mindenkinek elkellene gondolkozni!19 hetes kismama
2010. febr. 3. 09:45
 12/127 anonim ***** válasza:
66%
Igen, ismerek egy ilyen kismamát: az Anyukám 22 évvel ezelőtt. :) Ő aztán szívta rendesen, nulla vitamin, de itt vagyok teljesen épen és egészségesen, orvos még nem látott! :) Kopp-kopp-kopp... Annyi "mellékhatása" lett csak talán, hogy én személy szerint szívből gyűlölöm a cigit, nem bírom a füstjét sem, fuldokolok tőle. De semmi gáz ezenkívül. 10 hetes kisfiú anyukája 22/L
2010. febr. 3. 10:32
 13/127 anonim ***** válasza:
63%

Eleinte egy dobozzal szívtam és ahogy haladtam előre csökkentettem, a végén sikerült 5-6 szálat szívni. Lányom időben született, 2 nappal a kiírt előtt, teljesen jó súllyal és azóta sem volt semmi baja, másfél éves.

Nem szentírás, hogy baja lesz a babának, de próbáld csökkenteni legalább 5-re. Vitamint az első 12 hétben szedtem, utána abszolút semmit.

2010. febr. 3. 11:01
 14/127 anonim ***** válasza:
39%
Hát én is szívtam..kb 5-7 szálat mind a kettő gyerekkel. Semmi gond nem volt. A nagyfiam 3900g volt a kicsi aki most 11 hónapos 4250g. Sajna még most is szívom..szoptaatok..semmi gáz.
2010. febr. 3. 11:13
 15/127 anonim ***** válasza:
82%

Uhhh...szoptatsz és szívod is a cigit?:S

Nem letolásból írom,de az veszélyesebb mint amikor terhesen szívod...mert semmi nem szűri meg,így a gyerek egyenes úton kapja a nikotint...

2010. febr. 3. 11:18
 16/127 anonim ***** válasza:
63%
28 hetes terhes vagyok, 16 éves korom óta cigiztem, letettem 5 hónapos koromig, azóta néha elszivok egy két szálat naponta.Ilyet is ritkán hallani...hogy vki közben szokik vissza..nem kezdek el magyarázkodni, hogy milyen pokol lett az életem, hogy miért nyúltam a cigi után, senkinek semmi köze, ez az én és a babám dolga, észt pedig könnyü osztani.Kellemes babavárást mindenkinek!
2010. febr. 3. 11:34
 17/127 anonim ***** válasza:
96%
Hogy legyen valami ellenpélda is. Velem cigizett az anyukám, nem tudom mennyit, mert azóta meghalt. :( 8 hónapra születtem, kis súllyal, és bár nem lehet mindent erre fogni, de erősen rövidlátó is lettem. Most, hogy én is terhes vagyok, rögtön leraktam.
2010. febr. 3. 11:36
 18/127 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó vagyok,kérdésedre válaszolván Elevitet és Magne B6ot szedek:)
2010. febr. 3. 11:36
 19/127 anonim ***** válasza:
55%
16 hetes vagyok terhesség elött egy dobozzakl elszivtam naponta miota baba van azota napi 5-6 szálat. megértelek hogy nem tudod lerakni sajna én sem. nem vagyok rá büszke sajnos ez van. csak remélni tudom hogy nem lesz semmi baja a babámnak és mindennap bocsánatot kérek töle ezért:)
2010. febr. 3. 12:14
 20/127 anonim ***** válasza:
66%
szia.sajna én sem tudtam teljesen letenni.eleinte lecsökkentettem 3-4 szálra,aztán kétszer is volt olyan h le tudtam tenni 2 hétre,de aztán rágyújtottam mert nem bírtam tovább.most ott tartok h 2-3 naponta elszívok egy szálat.ennél jobban nem bírom letenni.sajnos.én szedek gravidát,béres magne b6-ot,neo ferro folgammát,és c vitamint.kedves kérdező,te nagyon sokat szívsz.ha nem is tudod teljesen letenni,legalább csökkentsd napi 3-4 szálra.azt sokkal könnyebb mint teljesen letenni.
2010. febr. 3. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!