Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?
Figyelt kérdés
Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!
Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.
2010. febr. 3. 08:20
11/127 anonim válasza:
Szia!Elmesélem az én történetemet!Amikor az első babámmal voltam terhes 16 éves voltam és cigiztem!Nem nagyon tudtam letenni,de azért csökkentettem!41 hétre született meg a kislányom 3kg és 51 cm makk egészségesen!Most 6 év után a második babámat várom és ahogy a teszt pozitívat mutatott le is tettem a cigit,mert úgy gondoltam,hogy ennyit megérdemel a baba!Sokkal felelőségteljesebben tudtam dönteni!Úgy gondolom,hogy egyáltalán nem hasznos ez a baba részére!Ha valakinek igazán fontos a baba akkor ennyit megtehet érte szerintem!16 évesen még nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal,de most már nem tudnám megteni!Felnőttek vagyunk és egy kicsit mindenkinek elkellene gondolkozni!19 hetes kismama
12/127 anonim válasza:
Igen, ismerek egy ilyen kismamát: az Anyukám 22 évvel ezelőtt. :) Ő aztán szívta rendesen, nulla vitamin, de itt vagyok teljesen épen és egészségesen, orvos még nem látott! :) Kopp-kopp-kopp... Annyi "mellékhatása" lett csak talán, hogy én személy szerint szívből gyűlölöm a cigit, nem bírom a füstjét sem, fuldokolok tőle. De semmi gáz ezenkívül. 10 hetes kisfiú anyukája 22/L
13/127 anonim válasza:
Eleinte egy dobozzal szívtam és ahogy haladtam előre csökkentettem, a végén sikerült 5-6 szálat szívni. Lányom időben született, 2 nappal a kiírt előtt, teljesen jó súllyal és azóta sem volt semmi baja, másfél éves.
Nem szentírás, hogy baja lesz a babának, de próbáld csökkenteni legalább 5-re. Vitamint az első 12 hétben szedtem, utána abszolút semmit.
14/127 anonim válasza:
Hát én is szívtam..kb 5-7 szálat mind a kettő gyerekkel. Semmi gond nem volt. A nagyfiam 3900g volt a kicsi aki most 11 hónapos 4250g. Sajna még most is szívom..szoptaatok..semmi gáz.
15/127 anonim válasza:
Uhhh...szoptatsz és szívod is a cigit?:S
Nem letolásból írom,de az veszélyesebb mint amikor terhesen szívod...mert semmi nem szűri meg,így a gyerek egyenes úton kapja a nikotint...
16/127 anonim válasza:
28 hetes terhes vagyok, 16 éves korom óta cigiztem, letettem 5 hónapos koromig, azóta néha elszivok egy két szálat naponta.Ilyet is ritkán hallani...hogy vki közben szokik vissza..nem kezdek el magyarázkodni, hogy milyen pokol lett az életem, hogy miért nyúltam a cigi után, senkinek semmi köze, ez az én és a babám dolga, észt pedig könnyü osztani.Kellemes babavárást mindenkinek!
17/127 anonim válasza:
Hogy legyen valami ellenpélda is. Velem cigizett az anyukám, nem tudom mennyit, mert azóta meghalt. :( 8 hónapra születtem, kis súllyal, és bár nem lehet mindent erre fogni, de erősen rövidlátó is lettem. Most, hogy én is terhes vagyok, rögtön leraktam.
18/127 anonim válasza:
Utolsó vagyok,kérdésedre válaszolván Elevitet és Magne B6ot szedek:)
19/127 anonim válasza:
16 hetes vagyok terhesség elött egy dobozzakl elszivtam naponta miota baba van azota napi 5-6 szálat. megértelek hogy nem tudod lerakni sajna én sem. nem vagyok rá büszke sajnos ez van. csak remélni tudom hogy nem lesz semmi baja a babámnak és mindennap bocsánatot kérek töle ezért:)
20/127 anonim válasza:
szia.sajna én sem tudtam teljesen letenni.eleinte lecsökkentettem 3-4 szálra,aztán kétszer is volt olyan h le tudtam tenni 2 hétre,de aztán rágyújtottam mert nem bírtam tovább.most ott tartok h 2-3 naponta elszívok egy szálat.ennél jobban nem bírom letenni.sajnos.én szedek gravidát,béres magne b6-ot,neo ferro folgammát,és c vitamint.kedves kérdező,te nagyon sokat szívsz.ha nem is tudod teljesen letenni,legalább csökkentsd napi 3-4 szálra.azt sokkal könnyebb mint teljesen letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!