Van olyan kismama aki nem tudta letenni a cigit, és már megszületett a babája? Minden rendben a kicsivel? Mennyit szívtatok? Mennyi vitamint szedtetek?
Kérlek csak akkor válaszolj ha Te is dohányoztál!
Megkaptam már a magamét itt is,amúgy is.
Tudom, nem kértél kéretlen válaszokat, de mégis. A cigi, mivel oxigénhiányt okoz elsősorban a babánál agykárosodáshoz vezet. Elsősorban tanulási nehézségeket, figyelemzavart okoz. Ez szerintem elsősorban iskoláskorban jelentkezik, természetszerűleg. Bocs az OFFért de kiváncsiságból, akik dohányoztak a terhességük során a gyerekeiknek nincs semmi tanulási nehézsége az iskolában: nincs gondjuk írással, olvasással, matekkal?
Csak pusztán kiváncsi vagyok rá, nem érdekel, hogy ki mit csinál a terhessége során. De kiváncsi lennék valós e ez. Köszi
A 15 szál tényleg sok, próbáld lecsökkenteni napi max 5-re és akkor nem lesz gond.
Viszont ne szoptass ha ennyit szívsz, mert az százszor rosszabb, mint a terhesség alatti dohányzás. Tudom, hogy a tápszerezés macerás és egyszerűbb szoptatni, de dohányzás mellett szoptatni borzasztó felelőtlenség!
MEGDÖBBENVE OLVASOM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT!
MENNYI NŐ VÁGYIK GYEREKRE, DE VALAMIÉRT NEM SIKERÜL NEKIK. TI PEDIG NIKOTINNAL MÉRGEZITEK A MAGZATAITOKAT?!
AKARATGYENGÉK VAGYTOK!!!
RÉGEN ÉN IS DOHÁNYOZTAM, DE ABBAN A PILLANATBAN LETETTEM, AMINT POZITÍV LETT A TESZT.
SOHA TÖBBÉ NEM GYÚJTOTTAM RÁ
A G Y E R M E K E I M É R T ! ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!