Van itt olyan kismama, anyuka, aki terhessége alatt dohányzott? Lett valami következménye, a babára nézve, mikor megszületett?
igen tudok!
Egy lány nagyon erős dohányos volt mikor terhes lett napi 2 szálat szívott meg eljárt bulizni a barátjával.
A kisfia szívbeteg lett.
Gondold meg ha, terhes vagy ne dohányzz vagy ne vállalj gyereket. El kell döntened a gyereked egézssége fontosabb vagy a dohányzás.Ha, a második akkor ne vállalj inkább gyereket mert, nem vagy érett az anyaságra.
Mennyit szív egy nap? Mert nem mindegy, hogy két szál, vagy két doboz.
Amúgy anyám se tette le teljesen, napi 1-2 szál elment. Teljesen egészséges vagyok, immár 28 éve.
Amikor én a kisfiamat szültem,a legtöbb anyukának a gyereke,aki intenzíven volt,dohányoztak :(
Szívbetegség,asztma,krupp,koraszülés,"bölcsőhalál"....hadd ne részletezzem...arról nem is beszélve,hogy az ilyen anya,hogy szoptat?
Az unokatestverem anyja eros dohanyos. Neki megsem lett baja.
Egyik ismerosom borzaszto eros dohanyos. A munkahelyen 5-10 percenkent megy ki cigizni (fonok, tehat megteheti). Elvetelt. Mindenki mondta neki, hogy ez lesz es nem banta, mert azt mondta, ugysem volt tervezett baba. :(
Anyum úgy tudom cigizett, mikor a pocakjában voltam. Teljesen egészséges 29 éves nő vagyok.
Azt amúgy én is hallottam, hogy nagy dohányosok esetében a leszokással járó stressz rosszabb hatással van mindkettőjükre.. Azt viszont akkor sem értem, hogy akkor hogy képzeli a jövőt egy dohányzó anyuka? Szoptatás és még bölcsis-ovis koráig is a gyerkőc szívja állandóan a füstöt? Remek...
(Jah és jelenleg én is dohányzok, és nehezen megy a leszokás, de addig nem szeretnék teherbe esni, míg ez nem ment...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!