Mit tehetnénk? Kismama bántalmazásáról van szó!
mielőbb lépjen le a gyerekkel együtt anyaotthonba
egyébként meg a hajas fejbőrön is látszik a bántalmazás nyoma, az orvos a hajtól is meg tudja állapítani, hogy mi történt... látleletet kellett volna vetetnie
napi 24 órát nincs otthon,amint elmegy,elhozzátok rögtön őket
vagy rendőrség,feljelentés,és ők ottvannak mig eljön
és igen, menjen el látleletet csináltatni, ha ököllel kapta biztosan vannak kisebb zúzódások a fején, a haj nem akadály
Remélem mielőbb megszabadul ettől a vadállattól, na én pl. ezek miatt hoznám vissza a halálbüntetést. De komolyan. Család bántalmazók, kiskorúakat megerőszakolók, gyilkosok.. ezeknek mint kötelet "ajándékoznék"
23N
Először is szóljatok a rendőrségen, és mondjátok el, hogy a nő elakar onnan jönni, megpróbáljátok megoldani valahogy. Jó ha tud róla a rendőrség, mert ha késöbb bármi történne még, akkor megtudnak titeket, vagy a hugát védeni, ismerni fogják a storyt.
Sajnálom őt nagyon. :(
Mondjuk szerintem az sem normális aki egy bakc.gánnyal összejön és még gyereket is szül neki. :( Bocsánat, hogy ezt így leírtam, szegény jobban járt volna ha az ilyen embert messziről elkerüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!