(17 éves fiú vagyok) Az apám egy alkoholista és tönkreteszi az egész családot, terrorizálja anyámat, mamámat. Az öcsémmel (11éves fiú) már lelkileg nemnagyon bírjuk. Mit tehetnénk? Nagyon kéne a segítség.
Hát ha ő nem fizet semmit, akkor talán anyukád váljon el de előtte cserélje le a zárat.
Ne legyén ilyen kis puhány.
Apu alkoholista volt, de tűrtük, mert rengeteg pénzt keresett ennek ellenére. Alig vártuk, hogy meghaljon a végén.
Az öcsémet annyira megviselte ez, hogy nem tanult tovább, nincs diplomája, és a végén irigységből velem is megszakította a kapcsolatot. Én elvégeztem az iskoláimat pénzt keresek. A testvérem nem akar hasonlítani apura, de pont olyan lett, rohadé.k, pedig nem is alkoholista.
nagyon sajnálom:( az én apám is alkoholista volt,igaz hogy ő sose bántott minket csak a szája volt nagy,párszor elvitettük kórházba,sokszor úgy leitta magát, állni se tudott.egy-két hónapig elvonón volt.addig volt egy kis nyugalmunk.beszéljetek erről anyukáddal,de ezzel csak tolnátok a problémát:S
sok erőt kívánok.
Igaza van az elsőnek, próbáljátok valahogy távoltartani, meg ha a ház nem is az ő nevén van, akkor esetleg a bíróságnál lehetne valamit csinálni (csak tippelek). Végső esetben pedig elköltöztök, minél messzebb tőle. Bár ez meg nehéz mert kell találni házat, messze, fizethetőt.. :S
Remélem megoldódik a problémátok, ez nagyon rossz így.
Jellemző a szem-ét rendőrökre, bezzeg, amikor a kutyám egyet vakkantott ott szórakoztak velem, mert néhány vén qurva kihívta őket.
Van gyógyszer, amitől apukád megundorodik az alkoholtól, de ezt neki is akarni kell szedni.
Szerintem visszafordíthatatlan stádiumban van, ilyenkor az a megoldás, hogy hajléktalant csináltok belőel, dö-göljön meg.
szerintem ügyvédhez is kéne fordulnotok.
Elmesélek egy történetet erről, hogy miért érdemes ügyvédet keresni. Egy ismerősöm nyár elején elment a bankba intézkedni. A vele foglalkozó alkalmazott elég bunkón viselkedett vele, de közben mindig benyomott egy-egy bocsánatkérést. Az ismerősöm nem haragudott meg rá, mondta is neki, hogy biztos csak a munka stresszeli őt. Erre a nő azt felelte, hogy igazából a férjével van a baja, akitől elvált, és az az alak nem fizetett ki időben valami fogyasztást, emiatt magas lett az összeg. Azt is mondta, keresett is ügyvédet emiatt. Na, az ismerősöm nyár közepén ismét elment abba a bankba, a nő már nagyon kedves volt hozzá és mondta, hogy az ügyvéd igazat adott neki ez ügyben.
Tehát ezért kell ügyvéd, mert ez a munkája, hogy titeket védjen!
Nekem is alkoholista az apám, hál' Istennek én már kirepültem otthonról, és a 7 évvel fiatalabb öcsém is igyekszik minél kevesebbet otthon lenni. Engem 18 éves koromig vert. Érzelmileg, idegileg tönkretett. Volt elvonón, 3 hónapig nem ivott. Úgyhogy nem ez a végső megoldás! Gyógyszer se sokat ér, ahogy ismerjük az ilyeneket! Elválni, kirakni nem tudtuk, mert fenyegetett... Nem tudom ez nálatok sikerülne-e!?
Másik példa: Apósom is alkoholista!! Ők elváltak, az aput kirakták, jelenleg nincs hova mennie, hajléktalan. Nálunk jár fel borotválkozni, nincs hol fürödnie, szülei meghaltak...
Remélem veletek minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!