Segítség! A saját testvérem meglopott! Mit tegyek?
Kérlek benneteket, hogy segítsetek, adjatok tanácsot!Ha lehet, tényleg olyanok írjanak, aki nem unalmában ír nem ide illő dolgokat!
A nővérem kiskora óta lopja a családot, munkahelyén is lopott már, ami mindig kiderült! Boltokból még sohasem lopott, és az utcán sem lopott zsebből.
Olvastam a kleptomániáról is, de ő csak olyanokat lop el, amire szüksége van! A kleptomániáról azt olvastam hogy a lopás számit neki örömet és nem az érték!
Már sokszor veszekedtem vele emiatt, mert tudtam hogy ő volt, persze mindig tagadta, és volt olyan hogy vissza tette a helyére, de olyan is volt hogy nem került vissza! :(
Nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudom mit tegyek! :(
Mindig mindent el kell dugnom, mert nem érzem biztonságban a cuccaimat, és a többiek se, ennek ellenére néha-néha abba hagyja , aztán ismét meglop! Nem tudom mit tehetnék! ( mellesleg már felnőtt, és a családban nem történt más hasonló eset, csak nála! )
Lehet rajta még segíteni? Ez betegség??
ha rá tudjátok beszélni akkor vigyétek el szakemberhez...mert ez betegség
remélem segítettem egy picit :)
Ha tényleg kleptiomániás szakember segítségére szorul, de mivel nagykorú önként kell vállalnia a kezelést, amit gondolom nem nagyon akar majd.
Ez lehet nem szép, de ha bizonyítható a lopás, nagyobb értékben, akkor megzsarolnám, hogy na most vagy orvoshoz megy, vagy feljelentem a rendőrségen...
Szerintem leckéztesd meg.
Lopj el tőle valami olyat, amiről tudod, hogy határozott céllal, különleges alkalomra vette magának, és alaposan dugd el. Pl. egy új blúz, egy új smink-készlet, hasonló.
Ha majd megtapasztalja azt, milyen érzés, ha valaki úgy tudja, hogy van valamije, és nem találja ott, ahova tette, talán majd gondolkodik egy kicsit.
Lopj tőle sorozatban!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!