Mit tehetnénk? Szinte semmilyen megoldás nem lenne jó.
Hát ha szerez zöld kártyát,akkor ki kell várni,mire megkaphatja az állampolgárságot
-Vagy ha összeházasodik az amerikai férfivel
-Szerintem munkavállalás,letelepedési és egyebekkel min. 5év mire kaphat állampolgárságit...
2hétre ha tud szabadságot kérni még csak haza tudna utazni nem?Esetleg a párjával együtt...
Állj ki a lányod mellett,hisz ő a jövője miatt van Amerikában,szóval ne hallgass a gonoszkodó rokonságra...
Szerintem úgyis hazautazna a lányod,amikor lenne rá lehetősége.Hónapokra meg nem kellene mennie.Esetleg,ha tudtok pénztgyűjteni,még te is meg tudnád őt látogatni.
Az orszagonkivuli tartozkodas beleszamit az allampolgarsag varakozasi idejebe, ha mar megkapta a letelepedest, es kervenyezte az allampolgarsag felveveset.
Tudod, nem minden van kolbaszbol fuzve odakint sem. oszinten? SZerintem nem tudjak megengedni az utat. Vagy, fel otthagyni a ferfit egyedul. Az is lehet, hhogy a ferfinek nem tetszene, ha par honapra hazamenne.
Én biztosan nem haragudnék meg olyan családtagomra, aki külföldről nem tud hazajönni egy temetésre. Attól még, hogy nem áll ott a sír mellett, attól még ugyanúgy érzi a szivében a szeretetet és a fájdalmat.
Ha én meghalok, nem azt szeretném, hogy százan legyenek a temetésemen, hanem hogy mindenki, aki ismert, ejtsen értem egy könnycseppet. Ha Amerikában van, akkor ott.
Entry, residence, and physical presence: The applicant must lawfully enter the country and gain legal permanent resident status. After becoming a legal resident, a foreign national must reside in the United States continuously for five years (or three years for spouses of American citizens). During that period, he or she must be physically present in the country for at least fifty percent of the time. This "probationary" period allows the foreign national to become fully acclimated to American life and systems so that he or she can fully participate in the national community upon becoming a citizen.
MIn. 5 evet kell az orszagban tartozkodnia, 3-at ha amerikaihoz megy ferjhez, az amerikai allampolgarsag felvevesehez. Ebbol csak 50%-ot kell fizikailag az orszagban tartozkodnia a lanyodnak, hogy megkapja, mikor az ido eltelt. Tehat a tavolleti ido is beleszamit a varakozasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!