Ki tehet minden következmény nélkül a volt nejem? Azzal a tudattal hogy utcán semmilyen gyógyszerhez, munkához nem juthatok és tudja hogy az öngyilkossági hajlamom nem fenyegetés hanem tény!
A sorstól kaptál még egy esélyt,és te most ezt is el akarod dobni. Inkább élj a kapott lehetőséggel. Ne a könnyebb utat válaszd, hanem nézz körül és küzdj.
Igen a volt nejed, nyugodtan ki tehet.Keress barátot aki befogad egy kis időre,vagy munkásszálló.
Ha folyamatos gyógyszerszedésre vagy állítva,kérhetsz beutalót időszakos kórházi ápolásra.
Ne add fel,mindig van előre!
Te őrültél meg nem a nejed, ha fagyállót ittál.
A zsarolással ottmaradás nagyon genny dolog, helyes, hogy nem enged neki a feleséged.
Kapd össze magad, keress munkát és lakást
"az öngyilkossági hajlamom nem fenyegetés hanem tény"
Aki tényleg meg akarja magát ölni és nem fenyegetésből, akkor az meg is találja a módját, h senki ne tudjon rajta segíteni. Akit megtalálnak és kikezelnek, az úgy intézte, h valaki mégis legyen a közelben, aki észre veszi.
Öngyilkosággal fenyegetőzni nagyon szemét dolog,tulajdonképp zsarolás.
(aki meg akar halni az nem fenyegetőzik egyszerüen megteszi,fagyállót inni elég nagy baromság,főleg a te esetedben)
Igen,aki öngyilkos akar lenni az az lesz. Felmegy a ház tetejére és leugrik. akkor nincs kecmec.
Minden más csak fenyegetőzés és nagyon ronda dolog a másikkal szemben.
Figyu öregem! Bocs, hogy most válaszolok neked arra, amit már legalább kilenc évvel ezelőtt írtál ki.
Viszont az utólagos tanácsom: Ha amennyiben hajlamos voltál efféle dolgokra, és valóban nem csak zsarolás fenyegetés volt anno a részedről, akkor azonnali segítség, kríziskezelő központ, vagy pszichológus, aztán pár hónap s már rendben is vagy így erre is utólag válasz. Ami pedig a lakást, meg a javaidat illette anno na ez volt akkor a lehető legnagyobb hiba, amit elkövettél az az, hogy mindent a nejedre irattál, beleértve a lakásodat is meghogy mi az, hogy le volt fektetve netán kést szorított a nyakadhoz, és azzal kényszerített arra, hogy bólints rá, hogy válás esetén elhagyod a lakást?!. Jobbanmondva a saját lakásodat?.! Az eszem megáll komolyan mondom a volt nejeden!. Te meg mondd hogy lehettél ekkora balfék, hogy amit a nejed mondott azzal a fogyatékos idióta agyával, és te meg mindenre bólintottál, meghogy megalkudtál a békesség kedvéért, meg lemondtál a javaidról a kisasszony javára.?! Én ezt biztos nem tettem volna meg nem majd hülye lennék, hogy elhagyom a saját lakásomat, csakhogy a királykisasszony ici pici kis lelke nyugodt legyen meghogy ott a p....ját kényelmesen...Na én erre egyet mondok neked még pedig azt, hogy ha netán én magam véletlenül elkövettem volna ezt a hibát, akkor azonnal bíróság, ügyvéd stb minden követ megmozgattam volna, ami a jog eszközeibe tartozik csakhogy megkíséreljem kijavítani az elkövetett hibát. Na mindegy remélem öregem, hogy azóta már egyenesbe jöttél.
/ff/%♧¤y./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!