Öngyilkossági hajlam? Segítség!
Nekem a családom sok tagja lett öngyilkos, soknál észre sem lehet venni, hogy valami baj van, nekem is van öngyilkosságra hajlamom(hülye gének, bár ilyen család mellett nem is csodálom). Amit tehetsz, orvost próbáltok szerezni apudnak, s felügyelet ha lehet.
Pozitív szemlélettel biztatni, valamint elhívni kirándulni vagy bárhová, csak hogy ne gondolkozzon a gondokon. Tereld el a figyelmét.
Az a gond, hogy ha a gyógyszert el is teszed, van egy csomó minden, ami elég nagy kárt tud tenni benne, s mivel nagykorú, ki tudja, hogy ha elmegy sétálni, mit tud beszerezni..:SBorotva, hypo...stb.
Remélem jobban lesz apud.
Köszönöm a biztatásotokat!
Második válaszoló:
Nagyon szeretem apumat, mindenben segítek neki, de tényleg.. A legkisebb dologtól a legnagyobbig. De nem igazságos. Bármit megtehetek érte, sosem beszél velem szépen, sosem tud kérni semmit, de én mégis itt vagyok neki, és szeretem, de ő ezt nem veszi fel egyszerűen. Próbálok rá vigyázni, de nagyon kiszámíthatatlan. Az jó tényező, hogy nem nagyon mehet el itthonról, mivel nincs mivel, gyalog meg úgysem vállalkozna, szóval tudok rá felülgyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!