Segítség? Öngyilkossági kísérletet hajtott végre a volt párom, miattam. Azóta is zaklat a barátaival együtt. Mit csináljak?
Neked jó az, ha valaki zsarol? Szerintem nem. Egyszerűen ne foglalkozz vele, aminek vége, annak vége. Zaklat? Jelentsd fel!
Szerintem sajnálatot nem érdemel az olyan ember, aki szeretetet próbál zsarolni. A szeretetet ki kell érdemelni, és úgy tűnik, ő erről nem hajlandó tudomást venni. Sajnálatból, szánalomból, vagy zsarolásból ne maradj vele, ne vigasztald! Ő is pontosan tisztában van vele, hogy miért romlott meg a kapcsolatotok.
Te vagy a hibás? Még ilyet... Talán te magad tömted tele a száját gyógyszerrel? Nem? Akkor nem te vagy a hibás. az ő gyengesége és gyávasága csak az ő hibája.
Szóval én nem foglalkoznék vele többé, páros lábbal rúgnám ki, aztán csináljon, amit akar. Kezdjen új életet, vagy ölje meg magát: csak rajta áll.
Szia!
Először is. Egy szakítás igen komoly lelki válságot eredményezhet akár a lány, akár a fiú részéról.Eezt nem részletezném. Majdnem mindenki padlóra kerül egy egy nagy kapcsolat felbomlásakor , és nehéz onnan felállni. De a sebek gógyulnak, ahogy az ember szíve is. Ezzel meg kell bírkózni. Mit látok ehelyett? Ez a pasi öngyilkos lesz, állítólag miattad. Ez nem "normális" dolog.. + a zaklató telefonhívások... Cserélj számot és zárd le a a múltat. A pasi valószínűleg gyógyszeres kezelésre is szorulna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!