Segítség? Öngyilkossági kísérletet hajtott végre a volt párom, miattam. Azóta is zaklat a barátaival együtt. Mit csináljak?
Ha valami nem megy, nem kell eroltetni!
Ne allj szoba vele, nem vedd fel a telefont,ha veletlenul talalkozol vele, akkor mondd el, hogy van masik tarsad. A szuleid meg ne vegyek fel a telefont!
25 eves letere lehetne tobb esze, hogy nem fut egy olyan utan, akit mar lekesett!
En teljesen ugyanebben a helyzetben voltam, leszamitva,h en voltam 20 eves az ex pedig joval idosebb.
Az egyetlen hatasos modszer, ha teljesen megszakitod vele a kapcsolatot, se sms, se talalkozas, semmi. Igy arthatsz a legkevesebbet neki es magadnak is. Ha komolyan zaklat, tegyel feljelentest a rendorsegen,h nyoma maradjon a dolgoknak. Mikor az exem az ongyilkossagi kiserlete utan latta,h mar vegleg elvesztett es megtudta,h van uj baratom (akivel tokeletes volt minden) azzal fenyegetozott,h megol mindkettonket, de mi teljesen 0 reakcioval folytattuk tovabb az eletunket. Sokaig tartott,mire leszallt rolam.
Ne foglalkozz,h ki mit mondd, menekulj, mert ha nem ezt teszed,akkor rosszabb lesz es meg az uj kapcsolatod is ramegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!